Vlasnik „Pink“ imperije prekjuče urgentno hospitalizovan u jednoj beogradskoj klinici

Preforsirao se.
Jedan od najmoćnijih ljudi u Srbiji, čelnik kompanije „Pink“ Željko Mitrović prekjuče je hitno hospitalizovan zbog premora izazvanog anemijom. Kako Kurir saznaje, Mitrovićevo zdravstveno stanje je bilo ozbiljno narušeno zbog niskih vrednosti krvnih parametara, što se na kraju ozbiljno odrazilo na čitav organizam.

Anemija, nedostatak crvenih krvnih zrnaca, najčešće se ispoljava kao umor i opšte gubljenje energije, a teži oblik anemije može dovesti do prestanka rada srca.

Proširenje Pink televizije u regionu, prvo u Sloveniji a potom i u Makedoniji, svakodnevna izloženost stresu, koja ide ruku pod ruku sa obavezama koje nosi Mitrovićeva funkcija, i brz život verovatno su rezultirali pojavom ove bolesti. Ipak, kako kaže PR menadžer televizije Pink Tatjana Vojtehovski, Željko se sada oseća bolje:

- Imate tačnu informaciju. Gospodin Mitrović je zadržan na bolničkom lečenju zbog premora izazvanog anemijom. Ipak, on se sada oseća dobro i potpuno bez problema obavlja svoje obaveze - rekla je Vojtehovska za Kurir.

Nema sumnje da će Mitrović ubrzo biti kao nov. Ali će ubuduće, gotovo sigurno, povesti mnogo više računa o tome da ne preoptereti svoj organizam. (Kurir)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар