Uprkos tome što je pre nekoliko dana primljen u bolnicu i što mu je dijagnostikovana anemija, koja je nastala kao posledica stresa i premora, medijski magnat Željko Mitrović ne prestaje da obavlja svoje svakodnevne poslove.

Vlasnik „Pinka“ iz bolničke postelje preko interneta i mobilnog telefona rukovodi imperijom, a ovih dana mu je, kako nam je sam rekao, glavna preokupacija novi rijaliti šou „Dvor“.
- Dobro sam, najgore je prošlo - bilo je prvo što nam je vidno raspoloženi Mitrović rekao kada smo ga upitali za zdravlje, a onda u svom maniru odmah prešao na poslovne teme.
- Sve je spremno za početak novog rijalitija “Dvor”, koji će sasvim sigurno oboriti sve rekorde u gledanosti i ponuditi domaćoj publici nešto što do sada nisu imali prilike da vide. Svakodnevno sam u kontaktu sa mojim saradnicima i svi sa puno elana i entuzijazma čekamo da šou počne! Visina nagrade će biti u kraljevskom stilu, ali i svi ostali učesnici će biti kraljevski plaćeni - rekao je Mitrović.
- Kraljevski dvor je smešten u Šimanovcima, a šou je prvobitno trebalo da krene sa emitovanjem 9. januara, ali zbog tehničkih stvari pomerili smo ga za 16 januar. Ubeđen sam da će kod naroda proći fenomenalno i oboriti sve rekorde gledanosti prethodnih rijalitija - zaključio je prvi čovek “ružičaste televizije” koji će, kako „Alo!“ saznaje, najverovatnije već danas napustiti bolnicu i otputovati za Nemačku. Tamo će tokom sledećih mesec dana boraviti u jednoj poznatoj banji i tako nastaviti svoj oporavak.

Kemiš, Joca i Đus prvi učesnici „Dvora“!!!
Iako Mitrović nije želeo da nam otkrije nijedno ime budućih učesnika rijalitija, iz izvora bliskih produkciji saznali smo da su Miroljub Aranđelović Kemiš, Joca Stefanović i Đus prvi potvrđeni takmičari „Dvora“.
- Kako se približava kraj tromesečnog serijala „Farma“, čelnici ružičaste televizije odlučili su da svoju publiku obraduju još jednim do sada neviđenim rijaliti šouom koji će, prema njihovim procenama, oboriti gledaoce sa nogu - kaže naš izvor.
- Veliki broj javnih ličnost već uveliko pregovara sa producentima „Pinka“, koji ovih dana treba da podvuku crtu i zatvore konačni spisak učesnika. Za sada su svoje učešće potvrdili mlada zvezda „Granda“ Joca Stefanović, Miroljub Aranđelović Kemiš i reper Đus - završava naš izvor, koji je insistirao na anonimnosti.
Kako je „Alo!“ već pisao, novi rijaliti će vratiti takmičare u srednji vek, u kojem su na dvorovima živeli kraljevi i kraljice sa svom svojom svitom. Osim ambijenta koji će nas vratiti vekovima unazad, postojaće dva nadobudna kralja koja će praviti intrige po celom kraljevstvu, a ono što ide uz njih su i kraljice, koje će celu imperiju dovoditi do ludila svojim hirovima. Ono što će posebno interesovati publiku su dvorske lude, dame lakog morala, sluge i robovi, ali i prave srednjovekovne borbe i sve ostalo što nosi to vreme.


Pročitajte i ostale vesti o rijalitiju "Dvor".

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар