Srna Lango i Irfan Mensur, Slađa Delibašić i njen dragi, Peđa d Boj , Džimi Barka i Nikola Burovac sa lepšim polovinama, Milica Majstorović sa dečkom, ulaze sutra u 20 sati u luksuznu vilu od 800 kvadrata i u njoj ostaju naredna tri meseca. Počinje rijaliti šou “Parovi” na TV Hepi. Budžet za nagrade je, kažu, pola miliona evra

Srna Lango i Irfan Mensur, Slađa Delibašić i njen dragi, Peđa d Boj sa devojkom, Džimi Barka sa lepšom polovinom, najslađa učesnica Operacije trijumf Milica Majstorović sa dečkom, pa zvezda slovenačkih gej pornića Nikola Burovac glumiće naredna tri meseca Karingtonove iz popularne “Dinastije”. Piće skup šampanjac, uživaće u specijalitetima kakva do sada nisu ni videli. Ali, istovremeno, pokazaće šta to sve treba da poseduje neko da bi bio deo džet seta. A gde? Na TV Hepi, na kojoj danas počinje na sav glas najavljivani rijaliti šou “Parovi”.

Pomenuti parovi ući će sutra u u 20 sati u velelepnu vilu od 800 kvadrata i u njoj će se takmičiti narednih 101 dan. Uvešće ih Ana Marković, manekenka, voditeljka i producent, u dijaspori poznata po emisiji “Riznica”.

Ona će takmičare upoznati sa Lanetom Gutovićem koji je u ovoj igri vlasnik kuće i čije će zadatke vipovci morati da ispunjavaju. Lane će zadatke smišljati u Parizu u koji je otišao sa “suprugom” Vanjom Kostić na bračno putovanje.

Iz produkcije obećavaju da će zadaci biti više nego interesantni i, na prvi pogled, nemogući.
- Kamere su postavljene da prate svaki korak ukućana. Nema ih samo u tuš kabinama i toaletima. Ipak, ukućani će imati potpuni luksuz. Pošto je poenta da pokažemo kako u Srbiji može i da se uživa, neće morati sami da čiste i kuvaju jer će to drugi raditi za njih. Gledaoci će svojim glasovima odlučiti ko ostaje, a ko se vraća u surovu relanost bez glamura kakav će biti na ekranima – kaže izvor blizak produkciji.
Pobednik je par koji najduže ostane u kući i sačeka Laneta i njegovu “suprugu” da se vrate iz Pariza. Budžet za nagradu je, kažu na TV Hepi, pola miliona evra, a koliko parče će pripasti pobedniku saznaćemo za koji dan.



Pročitajte i ostale vesti o rijalitiju "Parovi".

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар