Mili Bože, čuda velikoga... Taman što, u jeku radosti, svi teniseri obrijaše glave, kad, pre nego što se reketi ohladiše - eto ti problema. Samo sloga Srbina spasava, ali samo sloge nam uvek i nedostaje...

Bobo, Bobo, Bobo, skupo bi te platio ko te nije prob‘o - pevala je moja pijateljica, jedna i jedinstvena, Lepa Brena. Pa vidi, Bekice, Boba se i kao veteran ispobao i dokazao da vredi iznad svih očekivanja. Posebno onih zluradih! E sad, to što tata Đoković ima veće ambicije od sina - njegova je stvar. I njegov problem. Moj nije, ali šta ću kada nisam slepa kao Pravda. Ili kao Nata Mesarević.
Šatro nema lobiranja da Veliki Tata nasledi Živojinovića na mestu predsednika Teniskog saveza Srbije. Sve se nešto bojim i pribojavam da nema. Srbija je zemlja opasnih ambicija. Bez sve šale. Mnogi bi da budu veći nego što jesu. Pa se onda ljute: „Jao, mediji nas blate! Mediji umanjuju našu važnost.“ Sikter. Mediji vas vide tačno onolikim koliko ste. Ovolicki. Da ne pokazujem sad.
A bilo je velikana ovih dana u Srbiji. Nije da nije. Taman kada se pomislilo da će Kasandra, ona mala rumena južnoamerikanka, ostati najveća zvezda od sapuna koja je ikad sletela u Srbiju, kad evo ih Onur i Šeherezada. A, oni nisu bilo ko, nego naša braća Turci! Lično, više volim Turke od poturica, prema tome...Dobrodošli. Merhaba! Avioni, limuzine, padanja u nesvest, bebe u studiju, majice, baloni...To se zove zvezdana prašina. To se zove histerija fanova. I to svih generacija!
I znate li šta sam još primetila. Više čežnje, ustreptalih srca i vlage u gaćicama je izazvao Onur nego Šeherezada. Pa nisam ja uzalud ceo život tvrdila da su žene jači pol! I jači i dominantniji! Hvala ti, Onure! Oživeo si sve što je žensko od 25 do 55 - i domaćice i japijevke i intelektualke i umetnice i sponzoruše i nimfomanke i političarke. Hvala ti što si vratio orgazam u Srbiju! I to onaj koji se teže postiže. ŽENSKI.
Jer, mi nismo banalne, kao naši dragi i neophodni muškarci, da „bacamo budalu u nesvest“. Tamo-vamo i gotovo. Ne ide to tako. A Onur je postigao da podigne temperaturu do usijanja samo svojim dubokim pogledom, mirnim stavom, muževnom pojavom i seksi glasom. I meni je bilo prijatno kad je zapevao!
Inače, ovaj slavni par mi se učinio nekako preterano skromnim. Valjda što sam navikla na bahatost ovdašnjeg gistro džetseta, koji ne uživa niti će ikada uživati mrvicu popularnosti koju turski par jeste u izobilju. Njih bi u Turskoj ili nekoj drugoj zemlji pomešali sa azilantima. Ili izbeglicama. Crvenog tepiha bi bilo samo ako ga postave na carini prilikom pretresa. Ali, zato su u svojim željama neumereni.
Onur i Šeki poželeše samo jedno - da sarađuju s Kusturicom. Ja apelujem da im Emir ispuni želju. Kad je mogao Džoniju Depu i Fej Danavej, zašto da izignoriše dvoje pristojnih ljudi koji su na dva dana njegovu zemlju učinili srećnijom nego što jeste i svakako seksualno ispunjenijom. Kapa dole! (Alo)

Pročitajte ostale vesti o Seki Aleksić klikom ovde.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар