Folk diva Svetlana Aleksić koristi svaki trenutak kako bi svojim humanitarnim aktivnostima pomogla unesrećenima.
Naime, Seka će 8. decembra održati veliki koncert u zeničkoj "Areni" pred 10.000 ljudi, a sav prikupljeni novac otići će na lečenje 29-godišnjeg Kenana Kremića, koji boluje od leukemije. Pevačicini gosti biće Darko Lazić i Amadeus bend.

Pored toga, Seka će nastupiti i zajedno sa svojim kolegama Acom Pejovićem i Acom Lukasom na koncertu koji će biti organizovan 23. decembra u "Beogradskoj areni" za zemljotresom pogođene Kraljevčane, a pod pokroviteljstvom produkcijske kuće "Beoton". Pored njih troje svoje učešće potvrdili su i pevačice Zorica Brunclik i Marija Šerifović.
- Svetlana Aleksić iza sebe ima brojne humanitarne akcije i nastupe koje je sama organizovala u okviru svog fonda "Deci s ljubavlju", ali se uvek sa zadovoljstvom odaziva na akcije koje organizuju njene kolege kako bi pomogla onima kojima je to potrebno. Seka se trenutno nalazi u Zenici, gde će održati veliku konferenciju za novinare povodom koncerta za Kenana i tom prilikom uputiti apel da svi ljudi dobre volje pomognu unesrećenima - navelo se u zvaničnom saopštenju Press službe Seke Aleksić.

Pogledajte i druge članke Seki Aleksić.


Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар