Novi rijaliti-program „Parovi" počinje sa emitovanjem u petak veče na televiziji Hepi, kada će se publici premijerno predstaviti deset poznatih parova, koji se bore za nagradu vrednu neverovatnih 500.000 evra.

Rijaliti podseća na nekadašnju seriju „Dinastija", jer pevači, glumci i druge javne ličnosti 101 dan žive u luksuznoj vili od 800 kvadrata, opremljenoj skupocenim baroknim nameštajem i đakuzijem.

Za učesnike je pripremljena najskuplja vrsta šampanjca i drugih penušavih pića kao i jela koja mnogi do sada nisu imali prilike da probaju. Od izvora bliskih produkciji saznali smo da će u luksuzu, između ostalih, uživati glumački par Srna Lango i Irfan Mensur, pevačica Slađa Delibašić sa jačom polovinom, muzičar Džimi Barka sa devojkom Aleksandrom, bivši pobednik „Velikog brata" Saša Đani Ćurčić i Peđa D Boj sa lepšim polovinama. Za razliku od njih Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović, Vesna Radusinović i Milomir Marić i Milica Majstorović sa dečkom, još uvek pregovaraju o svom učestvovanju. Pred ulazak u „Parove" poznati psiholog i seksolog Jovan Marić predviđa da će učesnici upražnjavati seks pred kamerama.

- Sigurno će biti seksa u ovom rijalitiju! Tu su parovi koji su godinama zajedno, zašto bi apstinirali? Ostaje samo da se vidi da li će kamere sve to da zabeleže, i koliko će moći da se emituje - samouvereno je rekao Jovan.
Inače, VIP ukućani moraće da izvršavaju zadatke „vlasnika kuće" Milana Laneta Gutovića i njegove životne saputnice Vanje Kostić, koji su za vreme takmičenja na bračnom putovanju u Parizu. Njih dvoje će zajedno sa publikom izabrati pobednika takmičenja.



Pročitajte i ostale vesti o rijalitiju "Parovi".

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар