Svi koji su pomislili da se ribica može videti samo u akvarijumu silno su se obradovali kad su videli da pojedini primerci postoje i na velikoj sceni novogodišnje emisije „Grand šou“!

Naime, po ugledu na Šeron Stoun, koja je svoje međunožje pokazala u kultnom filmu „Niske strasti“, Rada Manojlović je počastila prisutne u studiju, koji nisu odvajali pogled sa njenog dubokog šlica na haljini pokazujući crticu zbog koje su se dok je Manojlovićeva pevala i đipala na sceni prisutni kladili da li na sebi ima donji veš ili je bez njega.
Ovo nije prvi put da mlada folkerka počasti publiku pogledom na najintimnije delove tela. Nešto slično je uradila i na otvaranju prestoničkog kluba „Teatro“ pre dva meseca, kada je ispod bele mini suknjice sevala belina gaćica, a pretežno muška publika se tiskala u prvom redu ne bi li mobilnim telefonima uslikali „Radine tajne odaje“.
Bilo kako bilo, gledaoci novogodišnjeg šou programa, osim u dobroj muzici, uživaće i u ovakvim prizorima.

Slavica sa ful opremom
Za razliku od Rade, Slavica Ćukteraš ništa nije želela da prepusti slučaju, pa je ispod haljine obukla crni veš, koji je takođe imao svoju premijeru na snimanju novogodišnjeg programa. Slučajno ili ne, toaleta folk pevačice pomerala se s njom na sceni, pružajući muškom delu publike ugođaj u vidu seksi tamnog veša, koji se povremeno nazirao ispod haljine. (Izvor, Foto: Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар