Eliminacija najvećeg favorita po svim anketama Jovane u samom startu supefinala je smrdelo na neku nameštaljku. Birati između fine, vredne, smirene i normalne devojke i glasati za nafuranu rasturačicu brakova i otimačicu tuđih momaka je priča ravna naučnoj fantastici. Upravo to smo dragi moji imali priliku večeras da gledamo.

Zajedno sa uvežbanim krokodilskim suzama. Ne nije Bane nju iskoristio, ona je njega iskoristila na svom pohodu ka montiranoj pobedi. Ona je glumila žrtvu u saradnji sa ljudima koji su joj organizovali logističku podršku spolja.

Pokriveno je nekoliko ključnih tačaka. Izmišljena priča o teškom detinjstvu, izmišljenim batinama i patnji kroz koju je prošla! Priča o navodnoj trudnoći, dok se glavna vinovnica opijala pred kamerama i valjala po oronulom podu imanja u Lisoviću!

A da ne zaboravimo i ljude koji su bili spremni da prete svakome ko joj se zamerio na imanju, a Boki 13 je zato bio prvi na udaru. Prvi kojem je glava stavljena u džak, jer se usudio da ugrozi Kaćinu poziciju na imanju.

Narod nije glup! Vidi narod sve, a ko kako seje, tako će i da žanje. Krvave su ove pare koje si otela od nekome ko ih je više zaslužio od tebe... I neka ti ih, taj neko će zaraditi za sebe na pošten način, a ti ćeš ih spiskati u prvom kazinu, jer si poročna i zavisna od kocke - poručuju joj neki učesnici foruma i facebook stranica.

Miloš Bojanić je samo u jednom pogrešio - Nisi ti blaža verzija Ćeranićke! Ti si i nju, ali i Miloša nadigrala - kažu drugi.

U svakom slučaju, kada se svede izbor na Ekrema, Marijana i Katarinu. Čovek se prosto zapita u kakvoj to državi živi kada su ova tri profila ličnosti isplivala posle svega što (ni)su pokazali tokom proteklih 100 i nešto dana u rijalitiju!

Laku noć, deco!



Šta vi mislite - nameštaljka ili ne?!

Izvor: Iyupi.com

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар