Novogodišnje emisije izrežirane su do detalja, zna se kad ide čiji nastup, kako izgleda najava voditelja, kad je u kadru euforična publika... Ipak, na samom snimanju dešavaju se spontani momenti koje sigurno nećete videti na televiziji, ali celu priču čine zanimljivijom. Jedan od takvih je “nesporazum” Sergeja Trifunovića i Nataše Bekvalac na snimanju novogodišnje epizode MTV “Hitorame”.

Naime, Nata se pojavila u ulozi gošće iznenađenja, a Sergej je njen nastup najavio u svom maniru.

- A kako se MTV zalaže za očuvanje životne sredine, prvi put na MTV-ju - Nataša Bekvalac i pesma “Čistija”!

Muzika kreće, publika tapše, ali, umesto pesme, s Natašine strane čulo se samo:

- Jedi go*na!

- Molim? - Sergej je na momenat bio zbunjen (ili je bar tako delovao), a onda uzvratio...

- Može li neko da dođe da razgovara sa zvezdom, da joj objasni da ovo nije “Pink” i da su najave malo drugačije?

Publika već kreće da “navija” zauzimajući stranu, ekipa se uskomešala, ali... Sve se završilo na tome da je Sergej “izrecitovao” novu najavu po uputstvu reditelja i izašao na pauzu, dok se nastup Nataše Bekvalac nastavio po planu i programu...

- Nije uopšte bilo s nekom namerom, sve najave su za***ancija. Ovo je samo odsustvo smisla za humor - kratko je prokomentarisao Sergej, pre nego što se vratio da “đuska uz Kajli”. Tačnije uz pesmu Kajli Minog u izvođenju Nataše Bekvalac.

Ni Natašu ovo izgleda nije mnogo pogodilo, čini se da je već bila pripremljena na neku takvu situaciju - navodno joj je trebalo mnogo ubeđivanja da bi se uopšte pojavila u MTV okruženju, a pauze, na kojima su se ostali izvođači družili u bekstejdžu, provela je zatvorena u garderobi.

- To je bila potpuno prirodna reakcija na način na koji me je najavio. Mislim da mi niko iz publike i od mojih prijatelja koji su to čuli nije zamerio - kaže Nataša Bekvalac, ne želeći da širi priču niti da precizira šta ju je tačno izazvalo u toj najavi.

Provod sa Kjuzakom
Sergej Trifunović je jedini od naših glumaca u ekipi holivudskog filma “Gavran” koji se ovih dana snima u Beogradu, pa tako ima privilegiju da se druži sa Džonom Kjuzakom, glavnim junakom filma, kome otkriva čari noćnog života srpske prestonice.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар