Iako je prošlo tek nekoliko dana od kako je Srbija osvojila Dejvis kup, popularni teniser Janko Tipsarević prestaje sa radovanjem i vraća se treninzima. Juče u popodnevnim časovima, nakon dva dana neprekidnog slavlja, Janko je zajedno sa suprugom Biljanom otputovao u Južnu Afriku, gde ga očekuju naporni treninzi.

Janko i Biljana bi danas trebalo da stignu u kamp gde će se Janko predstojećih nedelja pripremati za različite turnire. Supružnici će do kraja januara biti van Srbije i sve će biti podređeno tenisu, ali će biti i malo vremena za “drugi deo medenog meseca“ – pre nekoliko nedelja odmarali su u Dubaiju.
Početkom januara Janka očekuje turnir u Indiji u Čenaju, koji će biti održan od 4. do 10. januara, a potom će se okušati na Australijan openu. Ni drugi naši teniseri neće imati puno odmora. S obzirom na to da su Novak i Zimonjić do Dejvis kupa imali brojne mečeve, očekuje se da će se njih dvojica odmarati bar nedelju dana (trenutno su u Beogradu), a potom će i oni prionuti na naporne treninge. Novaka početkom januara očekuje Hopman turnir u Pertu, a s obzirom na to da je Zimonjić ovu sezonu započeo prvih dana januara, očekuje se da će isto učiniti i početkom 2011. (Blic)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар