Katarina Živković sinoć je neočekivano pobedila i osvojila 100.000 evra praćena salvom zvižduka i uvreda publike u studiju. Pevačica iz Leskovca ni sama nije verovala da može do trijumfa, pa je nakon proglašenja jedva izustila:



- Nisam čula da su mi zviždali, čula sam samo aplauze. Zbunjena sam i sluđena, nisam svesna da sam pobedila - rekla je pevačica „Granda“.

Međutim, drugoplasirani Marijan Rističević je i te kako bio svestan da je uskraćen za pobedu, pa je produkciju optužio da ga je namerno sabotirala.

- Jako sam razočaran jer je nepravda pobedila. Mene su iz produkcije namerno vraćali u krevet i terali da ne radim, kako bih gubio glasove. Vi novinari ćete najbolje proceniti šta se ovde dogodilo - besno je rekao političar.

Treće mesto pripalo je Ekremu Jevriću, koji je slovio za najvećeg favorita tokom 109 dana „Farme“. Za pad njegove popularnosti najzaslužnija je Vesna Vukelić, tako je bar rekla Ekremova sestra Emira, koja bratu nije dozvolila da priđe „Vendiju“. Gospoda je, vidno alkoholisan, pokušao da se pozdravi s pevačicom, a kad ga je sestra sprečila u tome, samo je dobacio: - Videćemo se sutra, kad se malo odmorim.

A Srbija će se teško odmoriti od rijalitija, jer „Dvor“ startuje već 16. januara. Pa, ko preživi!
Pare samo za pobednika

Katarina Živković je najviše profitirala na Farmi u svakom smislu te reči, jer niko od superfinalista nije dobio nijedan evro novčane nagrade, kao u prethodne dve „Farme“. Marijan, Ekrem, Zorana, Jovana i Bane morali su da se zadovolje samo honorarom koji će dobiti za vreme provedeno u Lisoviću.

1. Katarina Živković    100.000 evra
2. Marijan Rističević    0 evra

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар