Posebni gosti farmera večeras su Jelena Karleuša i Marija Šerifović, koje su ih naterale da batale narodnjake i zapevaju Bijelo Dugme!

Iako su tražili Acu Lukasa, VIP-ovci u Lisoviću dobili su podjednako "sočno" iznenađenje. Zabavi nakon izbora sluga i žestoke igre istine pridružile su se JK i pobednica Eurosonga 2007!

"Ulepšali ste nam veče, danas smo Vas prizivali. Nagrađeni smo večeras", rekla je očarana Eva Jeleni. Marija, kojoj ovo nije bio prvi put na imanju, izazvala je manji šok kod ostalih, ali je htela da podigne atmosferu.

"Koleginice, koja će prva da zapeva", ponudila je Jeleni, koja je odgovorila - "ja ne mogu ni da govorim".

Marija je za ostale imala gomilu saveta, jer je za sebe rekla da je na Farmi bila mirotvorac, dok je i JK imala šta da savetuje, jer je svojevremeno ušla u Velikog Brata, makar i samo na 24 sata. Najviše je pohvalila Bokija 13, koji je izbačen sa Farme.

Sa njima su najviše pričali Limeni i Bane, a Novosađanin se raspitivao i o Jeleninim ćerkama Atini i Niki, i saznao da su "malo bolesne zbog ovih virusa koji haraju". JK se Limenom požalila i na činjenicu da su mnogi u Londonu, gde je živela tokom angažmana supruga Duška Tošića, mnogi mislili da je iz Sibira... Informativno, i zabavno veče na Farmi!

"Meni je bila frka da uđem, od svih vas! Ne znam šta da očekujem, jer stalno na TV-u gledam neke varnice", poverila se Karleuša dok je sa Pejom ugovarala još nekoliko zajedničkih nastupa, kao u stara, dobra vremena.

Iako su došle nekadašnja folkerka i sadašnja evropska pop zvezda, farmeri su "morali" da slušaju rokenrol dok se JK i Marija nisu latile mikrofona. A onda, Bijelo Dugme… Udri!





Pročitajte ostale vesti o Jeleni Karleuši ovde.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар