Denserka se oprostila od finala i nagrade samo desetak dana pre završetka rijalitija.

U duel su i Ekrem i Natalija ušli nepripremljeni, ali iz različitih razloga. Pevačica nije htela ni da uči, ni da primiče ruke tasteru, dok Ekrem po ko zna koji put nije shvatio o čemu se tu tačno radi.

"Teško ti je pitanje", rekao je Ognjenu, a neka od pitanja je čak proglasio "živom istinom", iako na njih nije dao odgovor...

Na pitanje koje su rase goveda od kojih se dobija meso, Gospoda je odgovorio - "mala telad, velika...", slično je bilo i sa pitanjem o paprikama, a o izboru grla za klanje imao je samo da kaže - "koje mi izgleda najbolje, ja njega zakoljem".

Ali, kada je shvatio da Natalija dobija štapić svaki put kada on pogreši, naljutio se.

"Ja ti ništa više neću reći", rekao je Ognjenu i počeo da gladi kosu koju nije uspeo da "zaćera u frizuru" zbog vetra i snega.

Natalija nije ruke primicala tasteru, i cupkala je od uzbuđenja jer ide kući, što su uskoro potvrdili i glasovi publike iako je pobedila u duelu, sa dva poena koja je dobila zbog Ekremovih grešaka. Ona je nakon dupliranja glasova imala 46,89, a Gospoda 53,11 odsto SMS glasova.

Pre duela, Gospoda je čak sebi skromno prognozirao ne samo finale, već i pobedu, a misli da će za sobom ostaviti Marjana i "Vendija". Natalija je takođe njemu prognozirala trijumf, dok na drugom i trećem mestu vidi Bakija. (Mondo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар