Uprkos njenoj dobroj volji i trudu, svi oni koji su želeli da vide razgolićenu sedamdesetogodišnju Evu Ras ostali su uskraćeni za taj prizor. Naime, popularna glumica i aktuelna farmerka ispričala je da se već danima šepuri u gaćicama ispred kamera, ali da ljudi iz produkcije ne žele da je snime golu.

- Ja sam se skinula, bila sam samo u gaćama, a sve kamere su počele da se okreću na drugu stranu. Nisu hteli da me snime golu, a lepo sam im se ponudila - žalila se Eva pevačici Nataliji i dodala da joj to nije jasno.

- U čudu sam zašto izbegavaju da me snimaju kada se presvlačim. Pa mene su pre dve godine zvali da se slikam gola za „Plejboj“, ali sam odbila, a ovi me neće - pričala je Rasova i otkrila da ovo nije prvi put da pozira kada se obnaži na farmi jer se već danima u kupatilu namešta u slučaju da je kamera snima.
- Ja mislim da nas oni snimaju krišom u kupatilu, pa im zato nije važno da me uslikaju u sobi. Svaki put kada uđem u kupaonicu, nameštam se, ne znam kako da stanem. Mislim da mi tamo čmar snimaju, ali da mi to ne znamo. Videćemo kada izađem - pričala je glumica, koju je sve vreme ohrabrivala Vesna Vukelić hvaleći njen savršen fizički izgled.
- Eva, vi izgledate savršeno. Sve je dobro kada si mršav! Niko više ne voli debelo i salo jer takve se više ne traže za slikanje po časopisima. Odlični ste! - davala je komplimente Vendi.

Eva: Sonju Savić sam izbegavala!
Glumica Eva Ras opet je pričala o svojim starim, dobrim prijateljima, pa se tako podsetila i prijateljstva s pokojnom Sonjom Savić i rekla da se plašila da se druži s njom. Naime, neko od farmera je pričao o radu slavne glumice i pomenuo da je droga kriva za njen tragičan odlazak na onaj svet.
-Nisam smela da se družim s njom. Imala sam strah! Plašila sam se da neću moći da odolim iskušenju, a volela sam je mnogo. Plašila sam se i njene ogorčenosti - pričala je glumica. (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар