Nakon što je napustila “Farmu” glumica Eva Ras izjavila da će se ubiti ukoliko pobedi političar Marjan Rističević!

Ovonedeljna sluškinja na imanju u Lisovićima glumica Eva Ras ispala je u nedelju uveče iz trke za 100.000 evra!

Rasova je izgubila u duelu od voditelja Zorana Pejića Peje, uz ubedljivu razliku u glasovima i bila je šokirana zbog toga što je ispala.

Iako je u kvizu znanja Peja džentlmenski prepustio pobedu Evi, to nije bilo dovoljno da ona ostane u igri. - Zar je moguće da se ja tako loše kotiram napolju? - upitala je Eva vozača dok je ulazila u svoj prevoz do Šimanovaca.

Evu je, kao po običaju, dočekala voditeljka Aleksandra Jeftanović koja je upitala glumicu da se osvrne na poslednji sukob sa Vendi, na šta je ona odgovorila:

"Ona nije ništa kriva, već ja. Meni se ona dopala kad je ušla na 'Farmu', ali sam shvatila da me je samo iskoristila kao stari džak. Sad mi trebaš, a sad ne", rekla je kratko Eva, a onda je dodala da je njen favorit za pobedu Ekrem Jevrić, na šta je publika u studiju negodovala.

"Ja ću se ubiti ako pobedi Marjan. Zaista ću se ubiti. Ne želim da pobedi čovek sa takvim stavovima. Ukoliko on pobedi, nemojte me više zvati u emisije", rekla je Eva.

U međuvremenu, Farmere je posetio Ognjen Amidžić i čestitao im što je njih dvanaestoro ušlo u veliko finale. Do finala, svake večeri će imanje napuštati po dva farmera.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар