Poslednje sluge na seoskom imanju u Lisovićima su baba Eva i maneken Bane. Naravno, i ovaj izbor je protekao burno, pa iako je gazda Baki želeo da u štalu pošalje Katarinu i Baneta, namere mu je donekle pokvarila Eva koja je insistirala da baš ona bude poslednja sluškinja. Denser koji je svojim izborom za gazdu već ušao u finale, suznih je očiju ubeđivao da to ne može da učini, ali ona je isterala svoje...

- Već drugu nedelju javljam se da budem sluškinja, a Marijan nije hteo da mi izađe u susret. Bilo mi je najvažnije da se održim na Farmi, ali sad odlazeći odavde, hoću da znam stvarno mišljenje farmera o meni. Onaj ko mu bude dao štapić neće moći da laže da me je poštovao i voleo, mraće da se odluče između mene i Baneta. Molim Vas Baki, dajte mi tu privilegiju, rekla je Eva, a Bane dodao da je to najbolji pokazatelj da li treba da uđe u finale ili ne.

- Hvala što ste pristali da delite štalu sa jednom histeričnom babom, bila je pomirljiva kao nikad najstarija farmerka. Jasmina Ana je priznala da joj je laknulo kada je videla da ona i Katarina neće ići u štalu.
A onda dok je Marijan pokušavao da završi svoje izlaganje o farmerima i njihovim sličnostima sa određenim životinjama... ušao je njegova najgora noćna mora - Boki 13.
- Ovaj je medved - primetio ga je Marijan, dok mu je Boki tepajući uzvikivao "Makice!"
A onda dodao da ima još iznenađenja. Farmeri su prešli u dnevnu sobu i videli izbačene Jelenu Stožinić i Cobeta Barjaktarevića. Bane se srdačno izljubio s Jelenom, dok se Cobe pozdravio sa svima. Iz ostave je dopirao glas Bokijeve drugarice iz "Velikog brata" folk kraljice Lepe Lukić. Zorana je upitala Bokija da li će ostati, ali on joj je odrečno odmahnuo glavom. I žurka je počela... Ekrem se dohvatio piva, Jovana hrane, a Jasmina Ana je slavodobitno sipala sebi punu veliku čašu pelinkovca i nategnula dobar cug uz veliki osmeh. Konačno.... alkohol....

Pogledajte izbor poslednjih slugu na Farmi 3:

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар