Makedonski šoumen Bojan Jovanovski srećan je što je napustio imanje u Lisoviću jer je ispunio svoj cilj, a to je da izazove suze, smeh i bes u isto vreme, a to je, kako kaže, i razlog zbog kojeg je ušao.

Najžešće svađe imao je s Marijanom Rističevićem, za koga kaže da će mu sav zarađen novac uzeti i da neće moći da ga troškari na putovanja sa svojom „prostom i zalizanom ženom“.
- Sav novac ću mu verovatno uzeti na sudu, pa tako neće moći da putuje po Dubaiju, već će te pare biti u rukama neke dece koja nemaju. On je jedan homoseksualac, kome se sva bolest vidi u očima! Video sam u vašim novinama ispovest njegove bivše žene i verujte da me to uopšte nije iznenadilo jer se vidi da nije čist. Vidi se da je maltretirao tu ženu jer ima taj sado-mazo pogled. Sadašnja žena ga brani jer šta će jadna, i ona je verovatno uplašena i nesigurna žena. Video sam ja nju onako zalizanu i deluje tako prosto, pa šta će, kvazipolitičar i zalizana žena sa šnalicama u glavi se našli - rekao je Bojan i dodao da Rističević nije jedini koji mu je stao na žulj.
- Bane je dečko koji je sve ljutite i nervozne reakcije prema meni imao samo zato što oseća nešto više prema meni! Ali, daleko bilo da me interesuje. Zna on da ja imam dosta informacija o njemu, zato ga je verovatno i zbunio moj ulazak jer se znamo odranije. Bio je u vezi sa jednom mojom poznanicom, koja nas je i upoznala nekada. Ima 55 godina i puna je para, a to je njemu i odgovaralo. Ali, požalila mi se kako nije uspeo da je zadovolji tada pa ga je i šutnula - rekao je Makedonac i dodao da nije isključeno da Jasmina Ana sav svoj honorar da Jankoviću, a za uzvrat dobije seks.
- Ona će se verovatno odreći svih para i dati Banetu i onda će konačno posle 15 godina videti onu stvar. Mutavica jedna, pa šta će jadna, još nije pronašla ni profesiju kojom će da se bavi. Jasmina je tamo muvala skoro sve muškarce, prvo Bakija, pa onda Marijana, Peju, a sad je na red došao i Bane - dodao je Jovanovski, koji će nakon ovog učešća provesti nekoliko dana u Beogradu kako bi promovisao svoj novi singl „Kaligula“.

Bio sam na sedativima kad sam se uneredio!
Iako su svi mediji pisali o tome kako je Bojan Jovanovski vršio nuždu u krevetu, šoumen nije želeo da to previše komentariše.
- Ovo je prvi i poslednji put da ću reći nešto o tome. Imao sam zdravstveni problem i tog dana samo bio tri sata na infuziji, bio sam pod sedativima, tako da je sve jasno. I ja sam živo biće, ako ljudi nisu znali - bio je kratak Jovanovski.

Boki: Kaća se ne kupa i smrdi na „kineze“!
Bojan Jovanovski je još jedan u nizu koji je izjavio da pevačica Katarina Živković ne vodi računa o ličnoj higijeni i da joj se nije previše približavao jer se oseća na „kineze“.
- Ona se devojka nije kupala i retko je posećivala kupatilo, a i kada jeste, nije da bi se istuširala. Distancirao sam se od nje jer „kinezi“ stalno smrde sa nje. A nisam pogrešio kada sam rekao da se kurvinski ponaša jer svi dobro znaju s kim se sve petljala - kaže Boki.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар