Natalija koja je napustila imanje u Lisoviću imenovala je za gazdu Bakija, a svojim cimerima je poželela sreću. Baki je veče pre nego što je postao gazda pretresao Vendi i oduševio se njenim atributima.

"Brate moj, drži se i budi dobar kao i što jesi. Budi kul gazda bez nervoze jer si finalista i želja mi se time ispunila. Volim te do neba! Ti si ovo zaslužio, vidimo se na kafi, ti častiš", napisala je Natalija u oproštajnom pismu, a farmerima je poželela sreću.

Za razliku od prethodnih gazda koji su odmah po sedanju u čelo stola delili radne zadatke, Baki je"naredio" da se posluži ručak, a onda je počeo sa monologom...

"Došao je i taj finiš. Dva puta sam bio sluga i jednom sam bio i u areni. Natalija mi je i rekla da će me imenovati i bilo bi suludo da je nekog drugog imenovala. Nekoliko puta sam hteo da idem kući i ona je zaslužna što sam još uvek ovde", počeo je Baki.

Pevač je rekao i da je na imanju Nataliju upoznao u potpounosti i da su posle 18 godina poznanstva postali pravi prijatelji. Zatim se našao u nedoumici šta sada treba, a onda se setio...

"Što se tiče kuhinje, evo gospođa Eva nam već danima savršeno kuva i ako želi može da tako i ostane, a da joj pomaže Vendi. Ekrem će da bude šef kuhinje jer najbolje sprema ona arapska jela. Ipak, moraće i da cepa drva jer je i u tome najbolji", rekao je Baki a Eva dodala da je on počasni šef kuhinje koji je zadužen za nabavku drva.

Preostali muškarci će da svakodnevno brinu o drvima, a za higijenu u dnevnom boravku i kupatilu Baki je zadužio Jasminu Anu i Katarinu, dok će o urednosti spavaće sobe brinuti Jovana.

Zorana bi volela da melje kafu, ali je nema - Zadruga je oduzela i poslednji gram, pa će ona biti zadužena za nabavku vode...

Marjan će, kao i do sada, brinuti u životinjama a Peja je već u štali pa će da mu pomogne...



Kažnjeni Peja je Bakiju, kada mu je doneo doručak, rekao da je zaista želeo samo da se našali i da nasmeje i farmere i publiku, ali nije očekivao da će mu se to obiti o glavu.

Gazda Baki ga je pohvalio za šalu, rekavši da je "jedan dan dobio samicu što i nije tako strašno" i da će ići da piše molbu Zadruzi za Pejino puštanje iz "pritvora".

A dok je Peja "drugovao sa miševima" Baki se igrao sa Vesnom dok je ova kačila zavese...

"Morala je da se penje preko mene, a ja je držim za bundu i malo ispod, a ona je oho ho."

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар