Dečak koji je bio suviše nevin, je priča o odlasku maturanta Svete na redovnu kontrolu u Klinici za gubljenje nevinosti i tinejdžerska pitanja i pustolovini koja potom usledi. Ovaj kratki film je začet kao scena sna u celovečernjem filmu Doba nevinosti, a potom je izrastao u samostalnu celinu. Film je distribuiran kao kratki igrani film a usput će poslužiti i kao promo za celovečernji film i najava onoga što autori filma planiraju da pruže publici.

Ovaj kratki film je začet kao scena sna u celovečernjem filmu Doba nevinosti, a potom je izrastao u samostalnu celinu. Film je distribuiran kao kratki igrani film a usput će poslužiti i kao promo za celovečernji film i najava onoga što autori filma planiraju da pruže publici.

Doba nevinosti je tinejdžerska komedija o poslednja dva nevina maturanta u generaciji i iskušenjima sa kojima se suočavaju u osvit punoletstva kada postaju odrasli muškarci i stiču pravo glasa. U Dečaku koji je bio suviše nevin pojavljuju se sve zvezde Doba nevinosti – Mirka Vasiljević, Lena Bogdanović, Danijela Štajnfeld i Jana Milić sa ženske a Stefan Bundalo i Tihomir Stanić sa muške strane. Scenario su napisali Dimitrije Vojnov i reditelj filma Danilo Bećković. (Scandal)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар