Posle prepunih hala u Pertu, Adelaidu i Sidneju, Ceca je osvojila i Melburn. Iako je ostao još jedan koncert, i to sutra u Brizbejnu, ponela je epitet najposećenijeg muzičkog događaja svih pevača sa ex-Yu prostora.

Koncertu održanom u subotu veče u Melburnu prisustvovalo je više od 4.000 posetilaca. Sjajna atmosfera se i ovoga puta ponovila, te je tako posle Perta, Adelaide, Sidneja i publika u Melburnu ukazala Ceci gostoprimstvo za pamćenje, a ona njima nezaboravan provod. Bis nije izostao, a posle koncerta najsrećniji su imali sreće da se fotografišu sa svojom omiljenom muzičkom zvezdom.

Raka Marić, producent Cecine turneje je više nego zadovoljan, a veliko finale se očekuje na poslednjem koncertu koji će se održati sutra u Brizbejnu, nedaleko od čuvenog letovališta Golden cost.

Tokom boravka u Australiji Ceca se između koncerata malo i odmarala. Za spektakl pred 12.000 ljudi u Sidneju domaćini su Ceci poklonili krstarenje jahtom po zalivima najvećeg grada u Australiji. Pevačica je obišla operu, sidnejske mostove i ostale znamenitosti, a posle krstarenja organizovana je i večera u jednom od najpoznatijih sidnejskih restorana.















Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар