Gde ima, tu se i preliva, naročito kada su grudi folk dive Cece Ražnatović u pitanju!

Na koncertu u Pertu najveća srpska estradna zvezda oborila je sve rekorde u poseti, a radost zbog ovog podviga, kao i prvog druženja sa svojim fanovima u Australiji, nisu krile ni njene nestašne dojke koje su se toliko zaigrale sa svojom vlasnicom, da su u jednom trenutku izletele iz toalete. Naime, ne skrivajući dobro raspoloženje i sreću zbog dugoočekivanog druženja sa svojim fanovima u zemlji kengura, u toku koncerta Ceca je ponesena euforijom izvela nekoliko pokreta na sceni, koje su njene cice pokušale da isprate, a u tome im je dodatno pomogla teskoba u haljini, pa su na trenutak provirile iz toalete, ne bi li uzele malo vazduha.

Tako je, spletom čudnih okolnosti, i njeno bujno poprsje imalo prilike da se pozdravi sa publikom u koncertnoj hali. Cecin prvi veliki koncert u Pertu trajao je više od dva i po sata, a oduševljena publika je svoju omiljenu pevačicu dva puta vraćala na bis, što Ražnatovićevoj nije teško palo. Ceca Nacionale, oduševljena reakcijom publike, atmosferom, kao i činjenicom da je sve prošlo u savršenom redu, u jednom trenutku se ponosno obratila publici.

- Dugo sam se borila da večeras budem sa vama i drago mi je da sam uspela - izjavila je Ceca, koja je te večeri od svoje publike dobila velike količine cveća.
Tokom boravka u Pertu, Raznatovićeva je bila smeštena u apartmanu hotela „Dukston“, a dan posle ovog koncerta Cecu je očekivao petočasovni let privatnim avionom do Sidneja, gde je očekuje nastavak turneje.

Oborila sve rekorde!
Koliko se publika u Australiji uželela muzičke dive, pokazuje i podatak da je Ceca koncertom u Pertu oborila raniji rekord što se tiče posećenosti. Pre nje najveću posetu je imala manifestacija „Pop rok veče“, na kojoj su nastupali „Bijelo dugme“, „Valentino“, „Bajaga i instruktori“, „Crvena jabuka“ i još nekoliko izvođača sa 1.270 karata. Ražnatovićevoj je u petak pošlo za rukom da postavi novi rekord, sa više od 2.000 prodatih karata. (Foto:Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар