Prvi koncert u sklopu Cecine Australske turneje održava se večeras ( 03.12.10) u Perthu u Metro City-u na adresi 146 Roe Street, Northbridge. Ceca će nastupiti u pratnji svojeg deseteročlanog benda koji ju je pratio i na njenoj prvoj turneji po australiji.

S obzirom da je veliko interesiranje za ovaj koncert, ukoliko još niste nabavili svoju ulaznicu požurite s obzirom da ih je ostalo veoma malo, a u ponudi možete pronaći dve vrste ulaznica i to General Admission $85 i VIP 350. Vlasnici VIP ulaznice imati će priliku, uz mnogobrojne dodatne sadržaje i upoznati i fotografirati se sa Cecom u backstage-u. Vrata dvorane otvaraju se u 19:30 dok je početak koncerta predviđen za 20:45 h. Koncert će trajati do ponoći.

Važno je napomenuti da je strogo zabranjeno unošenje video kamera, a svako ko se ogluši na ovo upozorenje i pokuša snimati koncert, biće primoran da napustiti koncert i oduzeće mu se video kamera. Koncert će osiguravati 60 security-a i četiri policijske patrole, a za više informacija o samom koncertu pozovite operatere Ticket Line-a na 0405 307 580!Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар