Otkako je Vesna Vukelić uzela Ekrema Jevrića „pod svoje“, farmeri primećuju da se pevač totalno usukao, jer mu je ona, navodno, ispila svu krv. Naime, Baki Đogani se požalio ostatku farmera kako ne može da prepozna Jevrića, koji je totalno zaslepljen Vesnom.

- Ona njemu krv pije! Ne prepoznajem ga ni ja, a ni ostali farmeri. Iscedio se - rekao je denser, i dodao da Vukelićeva radi sa njim sve što zamisli, a on to, naravno, uvek posluša.
Podsećanja radi, farmeri su u više navrata komentarisali kako Vesna manipuliše njim i kako bi Jevrić da ona kaže, uradio čak i nemoguće. Zadnji dokaz da ukućani ne greše u svojim tvrdnjama je i nedavno sisanje tabana, kada je Vesna „šetala“ Ekrema čas da je masira, čas da je ljubi, ali njemu to nije teško palo jer ljubav je kako i on sam kaže: čudo!

Vendi: Ekrem me nikada nije vaćario!
Denser Baki Đogani i pevačica Vesna Vukelić Vendi tokom šetnje po imanju pričali su o njenom ponašanju i odnosu sa Ekremom, na šta je ona dodala da ništa loše ne radi i da se nikada nije vaćarila sa Gospodom.
- Ekrem i ja ništa loše i ružno ne radimo, smatram da nismo ponizili naše porodice nijednog trenutka. To što je na svadbi tražio da mi vidi i pipne tetovažu, to je drugo, nije me vaćario. Stopala mi nekad izmasira, pa to je isto kao kada ja Evi masiram ruke. Nikada se mi nismo vaćarili - rekla je Vukelićeva ovonedeljnom gazdi.
(Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар