Iznenađenjima u “Survivoru” nikad kraja, te su se tako sveže izbačene takmičarke, Nikolija i Vesna Zmijanac, našle u čudu kada su shvatile da za njih igra još uvek nije završena. Njih dve su se nakon plemenskog saveta obrele na Tajnom ostrvu, gde će potražiti novu šansu u borbi za 50.000 evra.

Nikolija i Vesna su prve članice tajnog plemena, u koji će dolaziti i svaki naredni takmičar koji bude izbačen, a njihov zadatak je da naprave novo kraljevstvo i vrebaju priliku da se vrate u igru. Nikolija nije delila Vesnino oduševljenje kada je shvatila da od njenog povratka u civilizaciju nema ništa, ali da je znala kakva borba očekuje ostale takmičare u “Bahandiju” i “Kasuku”, shvatila bi koliko zapravo ima sreće.

U oba plemena stiglo je misteriozno obaveštenje da će današnja igra podrazumevati i nekakvu vrstu skidanja, što se ženskom delu obe ekipe nimalo nije dopalo. Sve žene decidno odbijaju da se skidaju, a neodumice koje su vladale oko toga kakva je igra u pitanju presekao je voditelj Andrija Milošević. Na bojnom polju ih je sačekala ogromna blatnjava bara, a cilj igre je da na svojim telima sakupe što je više moguće blata, koje će zatim njihovi saplemenici da skidaju sa njihovih tela u kantu.


Što se više uvaljaju, imaju veće šanse, a podelili su se u muško-ženske parove. Borba je počela i svi su pohrlili u blato, Toni je svlačio blato sa Katarine, Knez sa Goce, Nikola, naravno, sa Bojane, Jelena sa Marka… Blato je prštalo na sve strane, a devojke su propisno bile pipkane od glave do pete. Muškarcima nije bilo baš najprijatnije, vodili su računa da sa blatom ne povuku i kupaći kostim svojih partnerki, ali moralo je da se i omakne..

Goca je najglasnija, ohrabruje Kneza da slobodno skida blato sa nje. „Samo ti vadi“, oštra je Goca dok Knezu sve neprijatno dok izvlači blato iz njenih gaća. Čitav prizor je vidno zabavljao Andriju, koji je za svakog takmičara imao poneki vickasti komentar. Pobedu je ipak odnelo pleme “Kasuko”, koji su kao nagradu dobili neprocenjive savete lokalnog plemenskog poglavice za opstanak u divljini.
Takmičari se ponovo vraćaju u svoja plemena, rezimirajući igru u kojoj su ipak svi uživali.I dok žene već počinju da tipuju muškarce, Andrej Maričić saopštava da je tokom igre čuo dva takmičara iz Bahandija kako su glasno komentarisali da ga mrze. Poručuje da ga to ne pogađa ali očigledno je da niko ne može da bude imun na takve komentare.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар