Nekadašnja prva dama Formule 1 Slavica Eklston uslikana u provodu sa Harisom Džinovićem u trenutku kada joj je "sevnula guza".

Gospođa koja je ušla u istoriju zbog iznosa koji joj je isplaćen nakon razvoda od Bernija Eklstona Slavica, snimljena je u provodu u Beogradu, gradu u kojem izgleda niko nije imao srca da je izblamira i kaže da joj se haljina "malo podigla".

Slavica (52) je posetila Beograd kako bi prisustvovala modnoj reviji Harisove supruge Meline Džinović, a nakon merkanja modela iz prvog reda, pridružila se pevaču i kreatorki u noćnom provodu.

Na sebi je nosila uzanu srebrnu haljinu, a mnogo interesantnije je što ceo svet zna i šta je nosila ispod nje - bele tanga gaćice.

Svi, pa čak i fotografi britanskog "Dejli Mejla", bili su svedoci trenutka kada se Slavici podigla haljina i otkrila njen donji veš. Eklstonova nije "menjala stajling" tokom dobrog dela večeri jer niko nije ili imao srca ili obraza da je obruka i kaže joj da se pokrije. Ostavili su je tako da šetka i priča sa ljudima ispijajući koktele.

(MONDO, Foto: BigPicturefoto.com, Daily Mail)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар