Baš kao i prethodnih godina, jagodinska televizija Palma plus prva je snimila devetočasovni novogodišnji program, sa više od 50 najpoznatijih pevača narodne muzike. Po tradiciji, dugoj čitavu deceniju, najveća srpska folk diva Svetlana Ceca Ražnatović u ponoć će građanima Srbije pesmom „Grome moj“ poželeti srećnu i berićetnu 2011. godinu.

- Želim da se građanima Srbije u Novoj godini popravi materijalna situacija, da roditelji budu u prilici da priušte svojoj deci bar ono najosnovnije. Mnogo zdravlja i lične sreće. Da Srbija preko reda postane članica Evropske unije, a ništa nam ne bi falilo ni da postanemo kao Kneževina Monako. U 2011. godini izlazi moj album sa desetak novih pesama. Cilj mi je da moji hitovi traju i verujem da ni ovog puta nisam promašila ukus publike – kazala je Ceca nacionale za naš list.

„Slavuj iz Mrčajevaca“ Miroslav Ilić poželeo je da se u 2011. nad Srbijom pojavi topliji zračić a građanima da se više smeju. „Volite se i pravite decu“, bio je konkretan Luis u svojoj novogodišnjoj poruci, dok je Radmila Manojlović sebi i ostalim građanima poželela zdravlja i para. (Novosti.rs)

Domaćin i gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma na snimanju je ugostio Ivicu Dačića i Aleksandra Antića.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар