Samo što sam prešla granicu, umorna posle tezge, i uzela novine na prvoj pumpi - ŠOK!!! Čoveče, pojedince sam baš izmalerisala sa onom baba serom od prošle srede...

Neki su se, čitam i ne verujem, posle te kolumne ukakili figurativno, a neki bogami i bukvalno! (Jbt, pomisliće ljudi da sam veštica, da bajem, bacam čini,ccc). Nesrećni Bokica 13 se do te mere uneredio na farmi da je Željko Mitrović već počeo da traži novu lokaciju za sledeću sezonu. Šta će čovek, kontaminirao mu zemljište! Al’ Bokijeva je bruka, kako da vam kažem, laka kategorija - nju će da opere prašak za veš, na 90 stepeni. Dobro, i uz jedno pola kile izbeljivača... A i biće koristi za biljni i životinjski svet ako iz tog đubriva nikne neki lep cvetak, na primer. Bokijev trtičnjak, recimo. Al‘ šta će ona Luda Nasta, e to pojma nemam!

Sve razumem, sestro. Bedak je kad prodaš pet(5!) karata u Skoplju, a usput znaš da je od toga tri kupio baš Bokica, pre nego što je odveden da oplodi zemlju po Lisoviću. Kapiram i tvoj bes kad si čula da će Ceca da rasproda dve hale. Sve razumem, ali ono pismo, koji ti je ono trebalo?! I ajd‘ što udari po Ceci, al‘ što na pokojnike i decu nasrnu, aman, ženo? Bojim se da će onaj tvoj momčina morati žešće da se rastrči po zelenom terenu da bi imao o‘kle ženici da plati sudske troškove. Od fudbala, nešto slutim, slaba vajda, pa će Mali Nastin morati da nađe još jedan posao, honorarni, hitno. Da zaliva travu na „Marakani“, možda malo reciklira pivske konzerve po koncertima ili da se prijavi da bere ambroziju, kad dođe sezona. Moraće i ona „bembara“ na doboš, cenim. Leleeee! Pa po čemu će onda siroti navijači da vežbaju pisanje?! Kukuuu!
Ne bi me začudilo da ih uskoro u tandemu vidimo i u „Farmi“, sa pravom baba serom (Evom Ras) u akciji. Zamislite kakav bi to prizor bio. Nasta razmenjuje recepte sa Zlatom, a dragi joj menja pelene ukakanoj Bokici 13!!! Bila bi joj to, baj d vej, idealna prilika da stane na crtu Ekremu, pa da Srbija već jednom dobije odgovor na pitanje: „Ko je vlasnik najkreštavijeg estradnog trilera svih vremena“? Ha-ha. Već vidim Jevrića kako je otkačio Vendi i pronašao novu, blajhanu muzu, kojoj po ceo dan peva: „Gola, gola, skini mi se gooola, ja sam draga tu-ristaaa, budi malo nu-distaaaaa!“
Al‘ šta mi je najkrivlje... Ostade tako Luda Nasta podstanarka do kraja života... Kakva tragedija, jebote! Baš kad smo se ponadali da će već jednom da se skući, mučenica, da neće više morati da se slika ispred tuđih penthausa i laže kako su njeni, da kleči po marinama i moljaka vlasnike jahti da je puste „samo pet minuta, da ispozira“... Taman nam se učinilo da je to dugo najavljivano preseljenje na Dedinje gotova stvar, kad ono...TRT! Šta ćeš, tako ti je to kad diraš u tuđu decu.
A šta ako Nasta ne bude imala da plati... Pa bože moj, i zatvor je za ljude. Ako ne verujete - pogledajte Katarinu Rebraču. Žena bila tamo, i kaže da je u CZ-u kao u „Survivoru“, samo što umesto zmija gamižu bubašvabe, a umesto plavog mora klokoće - čučavac! Ima čak i tople vode, do šest ujutru, pa ko stigne. Kad je vruće, umesto lepeze uzmeš lepo poklopac od kantice iz koje si pre toga poručkao klot pasulj i... milina!
Kontam da bi to iskustvo, makar na dva dana, iz korena promenilo Nastin život. Da bi sigurno izvukla neku deeeebelu pouku. Možda bi se tamo, između rešetaka, čučavca i kreveta na sprat setila kako je onomad likovala dok joj je „čale“ hapsio konkurenciju po Dedinju. Po Dedinju, na koje ona, tuga mamina, nikad nije stigla. Izašla bi, garantujem, bolja i pametnija nego što je ušla. Možda bi je muka naterala i da propeva, ko zna?! Dobro, da ne preterujemo sad ...
Batalićemo malo Nastu, nije njoj lako i bez nas... Nego, je l’ znate šta je novi hit na srpskoj estradi? Ne znate? Verovali ili ne, opet došlo vreme da gojazne pevačice valjaju preparate za mršavljenje! Da se razumemo, ovog puta nisam ja u pitanju. Časna pionirska! Sedim tako pre neki dan kod frizera i ispod haube slušam kako moja koleginica, znana i kao Okica, silno želi da smrša... Obilazila, pričaju ljudi, neke doktore, nutricioniste, pa je ovi otkačili kad su videli da je nepopravljiva. Težak slučaj. E sad, to sve ne bi bio problem da me ta ista Oki nije sačekala kod kuće; sva vitka i nasmejana, kezila se sa TV-a ko luda na brašno, u reklami za, obrati pažnju - NAPITAK ZA MRŠAVLJENJE! Kome verovati, pitanje je sad, Okici ili vagici?!
Razmislite do sledeće srede... Voli vas vaša baba sera Sekana!

(Foto: Alo)

Pročitajte i ostale Seka Aleksić vesti.


Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар