Josipa Lisac, koja će sutra nastupiti na večeri sevdalinki u Centru „Sava”, otkriva da je odbila da gostuje na koncertu Željka Joksimovića 10. decembra u zagrebačkoj „Areni”!

- On me je zvao, ali ja ne mogu da budem njegov gost jer istog dana imam koncert u Zagrebu. Inače, ne poznajem rad Željka Joksimovića – rekla je Josipa za „Dnevni avaz”, a na pitanje da li se plaši konkurencije jer će Željko iste večeri imati svoj muzički spektakl, odgovara:

- Nikada se nikoga ne bojim. Nemamo istu publiku. Svi mi imamo svoje mesto!

Josipa je istakla da danas nema pravih zvezda.

- Zvezda je danas neko kome se ime pet puta spomene. Kreativnost je ostala tamo negde u sedamdesetim i osamdesetim godinama. Ništa ne može da se napravi preko noći. Licemerno je i društvo, jer daje pogrešnu nadu. Kad sam napravila pesmu „Ja bolujem”, rekla sam: „Ovo je projekat”. Mnogi su tada rekli: „Ona je famozna, ona je luda”! I pogrešili su. Danas se projekti brzo naprave i brzo odbace – kaže pevačica.

Zbog izjave da i dalje oseća duh svog pokojnog supruga neki mediji su je proglasili ludom.

- Ljudi to ponekad pogrešno shvate. Čovek koji ne zna šta je duhovna povezanost, šta je ljubav, misle da razgovaram sa Karlovim duhom, da sam prolupala. Ja, prosto, samo volim! Smrt ne može da uništi ljubav – kategorična je Josipa.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар