Živa svirka odsad više neće biti rezervisana samo za one koji za nju kupe kartu. Najpoznatije zvezde iz cele regije svakog petka, sasvim besplatno, održavaće koncerte za sve obožavatelje – u MTV-jevoj emisiji “Hitorama”.

S početkom tačno u 20 sati na “vratima”  vikenda pred vama će se izmenjivati Dubioza Kolektiv, Massimo Savić, Lollobrigida, Laka, Sevdah baby, Psihomodo pop i drugi velikani domaćeg “rock and rolla”. Voditelji muzičkog šoua biće Ida Prester i glumac Sergej Trifunović pod čijom će palicom teći svirka u beogradskom studiju.

- Ovo je nešto posebno, zaista najveća stvar koju sam vodila. Jako sam sretna zbog toga pre svega jer domaći bendovi napokon imaju mesto na kom će svirati, a publika napokon ima mogućnost slušati kvalitetnu muziku. Hitorama je i nas i MTV vratila u neke prošle dane kad je živa svirka bila jedino što se priznavalo – kazala je Ida Prester. Zbog ove emisije plavokosa voditeljka i pevačica svaku nedelju putuje u Srbiju. Život na točkovima uopšte joj ne smeta jer tvrdi Iva ovaj će joj se šou zasigurno isplatiti.

- Ako ovo ne upali za promovisanje naše muzike, zaista ne znam šta bi onda moglo. Zato uživam u ovome što radim – kazala nam je voditeljka. Muzičke zvezde koje će se publici predstavljati notama, a ne rečima, na licu mesta upoznavaće i Sergej Trifunović.

- Ja sam “rock and roll child” i ovo me vratilo u dane mog detinjstva jer sam iz generacije u kojoj se raslo uz ovakve emisije i muziku. Turbo folk je ozbiljno preuzeo stvar u svoje ruke i ovo je jedina emisija koja se tome može suprostaviti – pojasnio je i glumac Sergej Trifunović, “žestoki protivnik lakih nota”.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар