Iako su se tokom boravka na imanju u Lisoviću sasvim solidno slagali, dva bivša muža Zlate Petrović konačno su dokazala da među njima ipak vlada velika netrpeljivost!

Naime, legendarni folk pevač i bivši farmer Hasan Dudić optužio je voditelja Zorana Pejića Peju da se pretvara da je Rom, kako bi više zarađivao!

- Verovatno ne bih pričao sve ovo da moj stari prijatelj Peja nije izgubio kompas. Čovek je puk‘o u „Farmi“ na svim poljima. Više ga ne šljive Bane, Zorana, Limeni, Jelena, još kao nešto sa Bakijem šuruje. Čovek je prefrigan, ali bukvalno! - započinje priču Hasan, i dodaje:
- Na početku svoje karijere kvarcovao se i sunčao po ceo dan kako bi ličio na Roma. I što je zanimljivo, to mu je prolazilo, a sve u cilju da bi se dodvorio njima, jer zna da su romska veselja najbolja i ekstra plaćena, pa je kao njihov velike pare zarađivao vodeći programe, zabavljajući masu kad se pevači odmaraju. Od tog posla je i sagradio svoju kućicu koja, mislim, da još nije legalizovana, ali nema veze sad to - priča muzičar, komentarišući Pejin odnos sa Vendi.
- Ja ne znam kako njega da okarakterišem i nazovem. Pa kakav je on čovek kad je dozvolio sebi da ga gori od njega napada? Vendi mu je u lice pred svima rekla da je peder od čoveka, a on se pokunjio, ni da bekne. A za mene je rekao da znam da napravim problem kad ga nema. Biće je*an zbog toga! Ali neka ga, samo ga čekam - zaključuje
Hasan.

Zlata je na farmi pristala da ponovo budemo u braku!
Dudić kaže da se pred izlazak sa farme dogovorio sa bivšom ženom da nastave tamo gde su nekad stali:
- Zlata mi je rekla kad sam napuštao „Farmu“ da slobodno odem kod nje kući i da je sačekam, da sve bude kao nekad. Ma, nas dvoje spaja neraskidiva veza. Posle baraža, dok sam bio na VMA, prokomentarisala je da ima osećaj da mi se nešto desilo, da nešto nije u redu, a na sve to ludi Peja joj kaže da sam se sigurno vratio ženi. Ma taj, kad ne bi nešto rekao... - zaključuje popularni muzičar. (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар