Irena je za gazdaricu imanja u Lisoviću imenovala Jelenu. Novi farmer, Boki 13, predlaže da se osmisle igre koje će zabaviti gledaoce jer su učesnici za to i plaćeni.

Manekenka u pismu kaže da joj je drago što je sve upoznala, doduše neke više neke manje, ali i da nije imala dovoljno vremena da se posveti svakome jer je na imanju provela samo dve nedelje.

"Čuvajte mi Jelenu i Stefana. Ne bih da dužim mnogo i za novog gazdu imenujem Jelenu", napisala je Irena.

Posle čestitanja, nova gazdarica je zauzela mesto u čelu stola, a bivši gazda, Stefan, je obećao da će gazdarici Jeleni do podneva "raščistiti garniseru" za useljenje.

"Pa šta da vam kažem, obucite kupaće kostime, napravimo koktele i idemo da kopamo bazen", htela je Jelena da bude duhovita, ali se na njenu šali, sem nje, niko nije nasmejao.

Kada joj "štos" nije prošao, malo se uozbiljila i priznala da je očekivala da će biti gazdarica, a na imanju ne planira mnogo da menja.

"Poslove još nismo dobili, ali odredićemo evo higijeničare i kuvare".

Sanja i Ekrem su se dobrovoljno prijavili da narednih sedam dana brinu o čistoći, a gazdarica je ipak malo "umešala prste" pa će "Ekrem čistiti, a Sanja će ići za njim sa krpom".

Zorana će i dalje biti glavni "vodonoša", ali za kuhinju je već bio problem...

"Da budem iskrena ne želim da budem glavna kuvarica. Mogu da pomognem sve, ali da kuvam neću", rekla je Zlata i pre nego što ju je Jelena stigla išta da pita.

S obzirom da je ona odbila, Jelena je odlučila da će farmerima ove nedelje hranu spremati Vendi, Jasmina i novi farmer Boki 13, koji je odmah priznao da pojma nema o kuvanju... Ipak Vendi je u tim dodala i Evu koja će "praviti meni jer je ekonomična" i Kaću.

"Ja ništa od toga ne znam, ali mogu da pomognem, samo mi morate reći šta i kako. Stari gazda je bio jako nevaspitan i nije mi objasni šta ko ovde radi", rekao je Boki i u potpunosti razbudio Stefana, koji je hteo nešto da kaže, ali se na kraju "ugrizao za jezik".

A onda je Makedonac farmerima održao bukvicu rekavši da su svi dobili honorare za učešće, ali da ne pokazuju mnogo jer nedostaje zabave.

"Treba da budemo zabavni gledaocima, to je valjda poenta. Rad je bitan, ali ne i presudan. Ja ne znam mnogo toga da radim i ono u čemu nisam dobar neću ni da radim. Mislim da treba nešto da se menja kada je zabava u pitanju, pa vi razmislite. Prioritete niste postavili kako treba!"

Gazdarica je prihvatila Bokijev predlog i već popodne će da naprave plan "zabave za gledaoce".

"E sada što se tiče drva, ja bih tu ostavila, ako mogu da tako kažem, najjače muškarce Peju i Bakija."
Iako sve izgleda savršeno, teško da će tako ostati do kraja nedelje...

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар