Makedonski šumen Bojan Jovanovski dočekao je svojih pet minuta da oplete po većini farmera i kaže im šta misli o njima! Boki 13 je svima u brk skresao ono što ima i bez dlake na jeziku počeo od aktuelne gazdarice Katarine Živković, kojoj je naredio da odmah skine naočare, uz obrazloženje da joj ovo nije Holivud, a ni Leskovac!


Nakon lepih reči upućenih Zlati Petrović i Jovani Pajić, Boki je reperu HTC Stefanu izneo svoj stav o njemu.
- Stefanovo oblačenje ne bih komentarisao, on je nebitan. Ako su svi reperi kao ti, jasno mi je zašto rep muzika nije popularna - rekao je Jovanovski, a onda prešao na Acu Ilića.
- Svesno ste ušli u ovaj rijaliti šou, ali to što vi radite ne prolazi... Opstajete ovde samo zato što ste Aca Ilić, a ne jer ste interesantni. Tvrdite za Marijana da je dobar čovek, vi ste svi pomalo slepi, glupi, možda ne želite da se zamerate. Ja se ne bojim ničega osim božje pravde i istine, a Marijan nema hrabrosti da pogleda čoveku u oči, odmah okrene leđa! Zloupotrebio je moju bolest i izvređao me je najstrašnije. Marijan može da slavi 10 slava, dokazao je ko je i šta je. Neko ko potencira nečiju bolest, kao što je on rekao da sam se ja upišao i ukakio da bih sebe promovisao, kakav je to čovek?
Sledeća na tapetu bila je Katarina, za koju je Boki rekao da je uz Jasminu-Anu najveća tračara na imanju.
- Vi ste tetka i strina i najveća tračara ovde! Previše si eksponirana i nisi mnogo uspešna zvezda „Granda“. Nisi ni lepa, imaš samo neku seljačku lepotu. Bolji su mi par Jelena I Bane, ali nemam ništa protiv što se Bane loži na izvornu, seljačku lepotu i tvoj lažni „luj viton“. Nisam hteo da komentarišem tvoje prljave gaće jer je to jadno i bedno! Što se tiče Jasmine, ona non-stop ogovara, kao i ostali. Ogovara Evu s Marijanom, pa onda Marijan i Eva ogovaraju nju, pa posle više i ne znaju ko je koga ogovarao. Ti nikada ne možeš da budeš gospođa jer one ne glume. Ili jesi ili nisi gospođa. Ti si obična tračara - sasuo je Boki sve Katarini i Jasmini-Ani u lice. (izvor:Alo.rs)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар