LAŽNO izbacivanje koje je „Zadruga“ priredila farmerima u četvrtak uveče protreslo je „ružičasto imanje“ kao zemljotres. Niko od VIP seljaka nije ostao ravnodušan na javne nominacije, a najviše glasova dobila je Vendi. Čak devet. Taman kada se većina obradovala što će joj konačno videti leđa, usledio je hladan tuš. „Zadruga“ je saopštila da se šalila, da starleta ostaje na imanju, te da će za uspešno obavljen zadatak dobili nagradu - čišćenje klozeta.

Iznenadne nominacije otvorile su Pandorinu kutiju, iz koje je izleteo nagomilani bes farmera, a ponajviše Bate Zdravkovića. Folker koji je do sada, manje-više, smirivao južnjački temperament, prešao je crtu i rekao u lice pojedinim farmerima ono šta misli. Za Vendi je citirao Pejinu rečenicu da „ne može da nosi krst neko ko ima zlo u sebi“, a Jasmini Ani zamerio je to što je pala pod uticaj takve žene.

Zatim je počeo da se raspravlja sa mlađom koleginicom Katarinom Živković, kojoj je prebacio što je posle povratka na imanje rekla da su je, iako je na početku karijere, vratili njeni fanovi. Mlada folkerka se našla uvređenom, pa ga je optužila da laže i da je dvoličan. Bata ju je podsetio na to da na farmi ništa ne radi, osim što se šminka, i da je toliko neuredna da su joj drugarice čak našle i prljave gaće ispod kreveta.

- Rekla si da ne želiš da se ljubiš na farmi, jer te gledaju roditelji. Optužila si Bakija da je loš momak, a sada se žvalaviš sa Banetom. To sad ne smeta tvojim roditeljima, a? - pitao je Bata.

Pevačica mu je odgovorila da se ljubi sa dečkom u koga je zaljubljena, posle čega se Bata dokačio i sa Banetom, koji mu je zamerio da ne zna da se ponaša prema ženama.

- Ti si ženoljubac, a mi smo svi ženomrsci, je li? Šta glumiš? Videću da li si tako dobar baja kada izađemo napolje. Probaj da mi tada udariš „klempu“, pa ćeš videti kako ćeš se provesti - urlao je Bata, dok su na kajronu išle poruke podrške tipa „Bato, kralju, ako si im rekao“. (Večernje novosti)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар