Veza Baneta i Kaće je očito u krizi. Maneken je sve nesporazume umalo ispravio “magičnim rečima” – volim te, ali je, opet, sve upropastio sa – šalim se… Kaća želi da budu ortaci i zajedno “jure ženske”!?

Naime, Katarina je ljuta (bila) jer joj je Bane rekao da je glupa i da sve gleda peozbiljno iako on deli krevet sa Jelenom.

“Ona se zalepila za taj krevet kao da se rodila sa njim. Ne kapiram u čemu je problem da se premesti i meni ustupi mesto. Kada sam to rekla Banetu on je rekao da sam glupa. Ma videće on ko je glup”, požalila se Kaća Jasmini Ani.

Maneken je pokušao da joj objasni da on ne može baš uvek da bude uz nju, jer će ispati da je potrčko. “Meni je glupo da ja tebe stalno jurim. Ispašću neki potrčko, rušiš mi ugled. Nisi sela pored mene ceo dan”, tvrdi Bane iako se Kaća sa tim ne slaže i smatra da je to normalno.

Katarina kaže da ju je posebno povredilo što joj je Bane na pitanje hoće li da joj založi vatru odgovorio da je bolje da joj to uradi Stefan.

“Baš sam se loše osećala. Neću da te više ljubim. Beži od mene, ljuta sam, ali ovo će da traje duže od tvojih 12 sati, mogu da izdržim do kraja”, rekla je Kaća…

Videvši u kojem smeru sve ide, maneken joj je šapnuo – volim te, ali je onda napravio fatalnu grešku: “Ma šalim se, još te ne volim. A ti mene”, pitao je Bane a Kaća je hladno rekla ne!

“Eto vidiš kakav si ti – dvoličan. Bolje bi bilo da budemo ortaci i da idemo zajedno da jurimo ženske.”

“Jurimo ženske”, pitao je zbunjeno Bane, a Kaća je odgovorila da to ono što ortaci rade!?

“Ne daješ mi dovoljno prostora da budem toplija. Dođeš do mene i cmok, cmok i odeš, ne ide to tako. Ljuta sam još uvek. Ti meni kažeš da sam glupa, a ti si taj i tačka”, rekla je Kaća dok su se mazili u senu!?

Očito je da ovoj “sapunici” neće još dugo biti kraja, a baba Eva je odlučila da bude režiser, pa je Bane u stvari princ Čarls, Kaća je princeza Dajana a Jelena – Kamila.

“Posle suđenja mi je sve postalo jasno. Zar ne izgledaju tako, Jelena hoće da Kaći otme Baneta sa kojim spava!?”

Njih troje ne misle tako, a Jelena je čak rekla da je ona, zbog nosa, sličnija princu Čarlsu i da joj nikako ne prija poređenje sa Kamilom.

Do kraja rijalitija je ostalo više od mesec dana, o ova trojka će sigurno i dalje biti u centru pažnje jer Jelena ne planira da se iseli iz kreveta koji deli sa Banetom. (Mondo.rs)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар