Iako je Baki Đogani do današnjeg dana održao obećanje da neće otkriti ime osobe s kojom je vodio ljubav, farmeri su odlučili da otkriju najskrivaniju tajnu na imanju i tokom večernje seanse uspeli da dođu do saznanja da je Sanja Stojanović osoba koja je imala seks s farmerom.

Naime posle svađe tokom žurke, kada je Katarina optužila Đoganija da laže da ju je poljubio i imao seks s njom, farmeri su odlučili da stave tačku na nagađanja i otkriju ko je misteriozna dama s kojom je Baki vodio ljubav u seniku. Rekonstrukcijom ove seks afere, nekoliko farmera predvođenih Jelenom, Zoranom, Jovanom i Natalijom konstatovalo je da je to osoba sa četiri slova u imenu i da je udata. Naime, Natalija se javno pohvalila da tipuje ko je ta osoba, a onda su počela ispitivanja tokom kojih je denserka ćutanjem odobravala svaki pogodak prilikom nagađanja ostalih. Tako su i došli do ovog saznanja, a pošto je Sanja jedina osoba koja odgovara opisu, vrlo je jasno na koga je mislila.

- Sve se dogodilo jednog utorka, kada je bila žurka. Dvoje farmera je iskoristilo momenat dok su ostali cirkali i uživali u muzici, iskralo se i nestalo u mraku imanja i „odradilo posao“ - kaže naš dobro obavešten izvor blizak produkciji.
- Inače, ovo otkriće toliko i ne iznenađuje bolje poznavaoce dešavanja na farmi, koji su primetili da se Sanja ubedačila, ali su mislili da je to zbog Katarininog povratka na imanje. Međutim, istina je sasvim drugačija, Sanja je osetila da je ostali farmeri čudno posmatraju i da je ogovaraju iza leđa, te je proteklih dana bila vidno neraspoložena, pravdajući se umorom. Pevačica je inače produkciji davala i intervjue o tome ko je imao seks sa Bakijem, u kojima se odlično snašla pravdajući se da ne zna ko bi mogla da bude ta osoba - zaključuje naš izvor i dodaje da je Sanja nakon tog intervjua bila toliko tužna i neraspoložena da je odmah otišla i legla u krevet.
Bilo kako bilo, farmeri su rekli svoje, a da li su bili u pravu i ako jesu ko će od dvoje aktera seks skandala prvi „propevati“ ostaje da se vidi.
Podsećanja radi, kada se na žurki u utorak poteglo pitanje o seksu na farmi, jedina je na tome insistirala Jelena Stožinić, koja je od Bakija javno zahtevala da kaže s kojom je farmerkom bio i koju je kresnuo: Međutim, denser nije hteo da izusti ni reč o tom događaju, iako je ona besuspešno insistirala da joj odgovori...

Seks pao u seniku!
Podsećanja radi, Baki B3 je protekle nedelje prvi put otvorio dušu pred Pejom i Natalijom i rekao da je imao seks na farmi. Naime, denser je ispričao da je uspeo da pronađe mesto na imanju gde nema kamera.
- Kresnuo sam jednu, sad pripremam teren za drugu! Sve ću objasniti kada se završi serijal. Sve to je bilo na skrivenom mestu, nisu nas snimile kamere, a tako je glumila finoću! - rekao je tada Baki i dodao da će Zoran Pejić da mu bude svedok ako bude trebalo.
- Sada sam napunio baterije, pa opet mogu! Ali, njeno ime ću reći tek kada izađem! - završio je farmer. (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар