Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, večeras će posle izbacivanja takmičara ući na „Farmu". Honorar koji je on dogovorio sa organizatorima iznosiće 1.000 evra

Kontroverzni makedonski voditelj i pevač Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, večeras će posle izbacivanja takmičara ući na „Farmu".
Kako nezvanično saznajemo od izvora bliskih produkciji, nedeljni honorar koji je Boki 13 dogovorio sa organizatorima ovog rijalitija iznosiće 1.000 evra. Imajući u vidu njegovu narav i sklonost provokacijama, već sada se može pretpostaviti da će u sukob najpre doći sa pevačicom Vesnom Vukelić Vendi, koja je takođe poznata kao osoba bez dlake na jeziku, koja ne pristaje olako na kompromise i drži do svog mišljenja po svaku cenu.

Inače, Boki 13 je već učestvovao u rijaliti emisiji „Veliki brat", tokom kojeg se proslavio neprekidnim svađama sa Erom Ojdanićem i drugovanjem sa Lepom Lukić i Divnom Karleušom, majkom Jelene Karleuše, njegovog idola, kako je više puta isticao.
U svakom slučaju, ne treba sumnjati da će se ulaskom Bokija 13 situacija na „Farmi" zakomplikovati do tačke ključanja, i da će pravi šou, nalik prošlogodišnjem, koji se umalo nije završio opštom tučom ukućana - tek početi!

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар