Rističevićev napad na Bokija osudila većina nekadašnjih učesnika rijalitija, a u odbranu Makedonca stala i lezbijska organizacija Labris

Lezbijke brane Bokija, ali ne baš i svi bivši farmeri.

Organizacija za lezbijska ljudska prava Labris uputila je dopis Pinku u kome se traži „obustavljanje emitovanja govora mržnje na osnovu seksualne orijentacije i izbacivanje Marijana Rističevića, koji nekoliko dana vređa, diskriminiše i čak fizički nasrće na jednog od učesnika - Bojana Jovanovskog“.

Izbačeni učesnici treće sezone rijalitija dele slično mišljenje, mada ima i onih koji i te kako podržavaju političara.

Šta kažu bivši farmeri iz Lisovića?

Milan Paroški: Marjan je maliciozan!
- Mislim da to nije govor mržnje definisan po seksualnoj različitosti. Boki 13 se nije deklarisao kao homoseksualac. Marjan je vređanjem Bokija samo pokazao svoju prostotu. Ipak, Rističević je suviše lukav čovek, bez karaktera i identiteta, tako da verujem da on to nije slučajno uradio. Od tako maliciozne i nevaspitane osobe ništa drugo nisam ni očekivao. Ne očekujem od produkcije da izbaci Marjana, jer su do sada izbacili samo najbolje.

Renato Henc: Marjan je preterao!
- Iznenadilo me je to što je Boki 13 ušao na Farmu jer ne znam šta će on tamo. Mislim da je Marijan preterao u pretnjama i prenaglio, ali on je takav. Prevrne mu se želudac i skoči mu dijafragma, ali se brzo smiri. On jednostavno ne voli takve ljude i zbog toga tako reaguje. Iznenadio me je i ne slažem se s njim, ali isto tako smatram da ljudima kao što je Boki 13 na Farmi nije mesto.

Snežana Jovanović Šikica: Boki nije kriv
- Šta da kažem osim da Marjanov govor nije u redu. Svako ima pravo da se oblači i ponaša kako voli, tako da nema nikakve logike da ovaj napada Bokija. Čovek nije u pravu, pogotovo što mu Makedonac ništa nije uradio.

Hasan Dudić: Ne treba da mrzimo gejeve
- Stvarno ne razumem Marjanovu reakciju i to što mu toliko smeta Boki. Zar treba da mrzimo sve pedere i lezbijke na ovom svetu?! Mislim da svako ima pravo na svoj životni izbor i da niko ne može da se meša u to.

Borko Vujičić: Marjan je u pravu, Boki je izopačen!
- Marjan je pokazao stav pravog čoveka. Reagovao je kao neko ko se zalaže za nešto dobro i zdravo, a ne za tu bolest koju propagira Boki 13. Ako je produkcija htela da vidi dramu, trebalo je i mene da ostavi u rijalitiju. Ko zna, možda se vratim, pa će da bude svega. Mislim da nije zdravo da mala deca gledaju na televiziju Bokija jer je on potpuno izopačen lik.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар