Učesnici „VIP Survajvera" potpisali su rigorozan ugovor sa producentima ovog ekstremnog rijalitija - ako u javnost otkriju detalje sa snimanja moraće da plate odštetu u iznosu od 20.000 evra!

Kako Press saznaje, srpski VIP „robinzoni" su zbog toga u velikom strahu, a o takmičenju ne pričaju ni najbližim članovima porodica.
- Pre odlaska na Filipine takmičari su potpisali ugovore po kojima ne smeju da otkriju detalje iz rijalitija i, što je najvažnije, ime pobednika. Ukoliko bi se saznalo da je neko od njih iznosio detalje sa snimanja, morao bi da plati kaznu od 20.000 evra!
Zbog tog strogo vode računa šta pričaju u intervjuima, a čak ni svojim porodicama nisu ništa otkrili - navodi sagovornik Pressa blizak jednom od takmičara, i dodaje:
- Međutim, i pored svih mera predostrožnosti, procurila je vest da su u finale ušli pop pevačica Goca Tržan i manekenka Katarina Vučetić i još dva takmičara muškog pola. I dok mediji danima spekulišu ko je pobednik, prava istina je da je produkcija u poslednjem trenutku odlučila da na Filipinima ne proglasi pobednika, već će to učiniti na kraju emitovanja serijala u Beogradu. Tada će takmičari i gledaoci glasati za najomiljenijeg finalistu.

Pobednik nije proglašen na Filipinima, već će se to desiti na kraju emitovanja u Beogradu! U finalu Goca Tržan i Katarina Vučetić ...

Inače, prva epizoda „Survajvera" startovala je sinoć na Prvoj televiziji, kada se 16 takmičara iskrcalo na pusto ostrvo i započelo avanturu. Plemena su podeljena na muško i žensko, a za kapitene su izabrani Bojana Barović i Marko Bulat! Njih dvoje su dobili prvi zadatak - da izaberu po dva takmičara koji sa nešto malo para treba da odu u nabavku u najbliže selo. Bojana je u kupovinu poslala Gocu i Biljanu Cincarević, a Marko Kneza i Nikolu Rokvića. Prvi dan je završen tvrdnjom Vesne Zmijanac da nije trebalo deliti ekipe na čisto muške i ženske.
- Staviti ženturače sa ženturačama i muškarčine sa muškarčinama nije po prirodi pravila - rekla je Vesna.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар