Sexy Sandra je izašla u grad sa svojim drugaricama, a kada se vratila kući doživela je neprijatno iznenađenje. Zatekla je svog dečka u krevetu sa drugim frajerom!

Sexy Sandra ponovo šokira.Proslavila se lezbejskom himnom “Dok ponuda važi”, a sada je otišla korak dalje i snimila spot sa dva frajera. Jedan je njen dečko, a drugi njegov ljubavnik. Zatekla ih je zajedno u postelji.

Reč je o spotu za pesmu “Figure od kamena” koji je režirala produkcijska kuća “Raj” iz Požarevca.

- Zaista sam bila malo skeptična da li će mi poći za rukom da nađem momke koji će pristati da glume homoseksualce u mom spotu, a da pritom lepo izgledaju. No, ispalo je mnogo lakše nego što sam očekivala jer su moji prijatelji koji su sigurni u svoje seksualno opredeljenje pristali da mi izađu u susret i odglume tu scenu – kaže Sexy Sandra za portal Opera17 i dodaje:

- Momcima je bilo malo neprijatno kad su se našli golišavi u krevetu, ali su profesionalno pristupili celoj priči. Snimanje je proteklo super, ekipa je bila fenomenalna i zaista mi je zadovoljstvo sarađivati sa njima. Znam da će ovaj spot šokirati gledaoce, ali ja sam ih na to i navikla.

Kako se premijera spota desila samo dan nakon “Parade Ponosa”, pitali smo Sandru da li je to planirala i namenski uradila.

- Ne. Slučajno je ispalo tako. Žao mi je što je ta tema još uvek tabu tema u našoj zemlji, ali se nadam da će se to promeniti i da će svako imati pravo na svoj izbor i da bude ono što jeste. Žalosno je da neki ljudi moraju živeti onako kako drugi to žele. Kada je reč o tekstu pesme, meni se ta situacija nije desila, ali poznajem devojke koje su doživele sličnu situaciju – završava Sexy Sandra.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар