Svetlana Seka Aleksić već je pogodila nastup za doček 2011. godine! I dok mnogi pevači cekaju pozive i ponude za najluđu noć, najangažovanija srpska folk pevačica održaće koncert u jednoj švajcarskoj diskoteci, a za taj nastup dobiće 80.000 evra!
Seka je već pogodila i reprizu Nove godine za koju će dobiti 20.000 evra, pa njen novogodišnji honorar ukupno iznosi 100.000 evra, čime se pored Čole, Cece i Lepe Brene ubraja među najplaćenije pevačke zvezde!

Inače, nije čudo što je Aleksićeva već dogovorila Novu godinu, iako je do 31. decembra ostalo više od dva meseca! Potražnja za njom je uvek velika, pa vlasnici najpoznatijih inostranih diskoteka i klubova već početkom septembra pokušavaju da stupe u kontakt sa njenim menadžmentom kako bi dogovorili da baš kod njih nastupi za doček. Seka je posle brojnih ponuda odlučila da će pevati u jednoj velelepnoj diskoteci u Cirihu za pozamašni honorar. Njena cena je već četiri godine unazad ista, ali je popularnost još više porasla posle spektakularnog solističkog koncerta u „Beogradskoj areni", u kojoj je okupila 16.000 ljudi!
U kratkoj izjavi, Seka je potvrdila da je već dogovorila nastup za Novu godinu, ne želeći da otkrije za koju će cifru pevati.
- Istina je da sam u dogovoru sa svojim menadžmentom odlučila da ću za Novu godinu nastupiti u Cirihu, a pogodili smo i reprizu. Što se tiče visine honorara, nikada nisam pričala o tome jer je neumesno, posebno što živimo u zemlji u kojoj većina ljudi jedva sastavlja kraj sa krajem - rekla je Seka.

Autor: SAMO PROVERENO

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар