Žena koja je čitavu deceniju brinula o oblačenju četiri Njujorčanke u već godinama popularnoj seriji i filmu „Seks i grad“, Patriša Fild, otvoriće ovogodišnju modnu manifestaciju 17. Jacobs Fashion Selection.

Odmah pošto se čuvena stilistkinja pokloni domaćoj publici u Balkanskoj dvorani Doma Garde počeće revija njene saradnice iz filma „Seks i grad“, modne kreatorke Ivane Sert. Njena kompanija smeštena je u Istanbulu, a poznata turska stiliskinja, inače srpskog porekla kreirala je kupaće kostime za najkontroverzniju junakinju ove serije i filma, čuvenu Samantu Džons.
- Patrišu Fild upoznala sam pre tri godine i između nas se odmah rodilo prijateljstvo, bila je moja velika podrška na početku karijere- rekla je za Danas kreatorka Ivana Sert.
Modna agencija Selekt koja stoji iza Jacobs Fashion Selection pobrinula se da i ovo 17. izdanje (od 11. do 25. oktobra) bude vrlo zanimljivo za ovdašnje pristalice mode. Autorske kolekcije predstaviće uz Ivanu Sert i Suzana Perić, te Dragana Došen. Organizatori su pripremili i reviju pod nazivom „Čista desetka“ u okviru koje će troje vodećih dizajnera iz regiona Vasilije Kovačev, Marina Milovanović i Nenad Sekirarski prikazati po deset svojih vrhunskih modela. Videćemo i kolekcije za aktuelnu sezonu mnogih modnih kuća- Mango, Scotch&Soda, O’Neill, Pepe Jeans, Andy Warhol, AMC, St George, Baron Collection…
Kao što tradicija nalaže i ove sezone tri dana Jacobs Fashion Selection-a održaće se van naše prestonice. Ovoga puta modna agencija Selekt odlučila je da to bude Bansko u Bugarskoj, gde će se prikazati revije Afrodite Mode Collection i Krissbo.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар