lejdi-gaga
Lejdi Gaga, jedna od trenutno najpopularnijih i najkontroverznijih pevačica na svetu, nastupiće 5. novembra u Zagrebu, a za ovaj spektakl ostalo je samo nekoliko stotina karata u prodaji. Gaga će predstaviti svoj atraktivni šou u sklopu evropskog dela turneje „The Monster Ball“, a interesantno je da ova svetska zvezda donosi svoj nameštaj za sobu u kojoj će boraviti i koja mora obavezno da bude pod katancem.

Iako je do sada mnogo puta šokirala javnost svojim neočekivanim postupcima, organizatore koncerta u Zagrebu je, čini se, prijatno iznenadila svojom listom zahteva. Naime, Lejdi Gaga ne želi mnogo da eksperimentiše kada je hrana u pitanju, pa će ostati pri svom režimu ishrane tako što sa sobom dovodi svog kuvara i ekipu zaduženu za ketering, koja sama nabavlja sve namirnice.

- Ona je, u stvari, vrlo normalna, mi smo očekivali sulude stvari, ali ne... Jedino što je nama zanimljivo i ne znamo zašto je to tako jeste da ona sama donosi svoj nameštaj za svoju sobu i ta će soba biti pod katancem. Naime, iako se ta vrata u „Areni“ ionako zaključavaju, ona će montirati i katanac - rekli su iz promoterske kuće „Lupa“, koja organizuje koncert, za emisiju „Red karpet“.
Na ovoj turneji pevačica sa sobom vodi 150 ljudi, članova ekipe, koji će doći sa 13 autobusa, a 70 tona opreme će u Zagreb dovesti oko trideset kamiona. (Blic)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар