baki-i-vendi-video-snimak

Pevačica Vesna Vukelić Vendi angažovala je densera Bakija B3 pre petnaestak godina da tumači glavnu ulogu u njenom spotu „Kad kažeš da me voliš“.

Naime, njih dvoje su glavni akteri ovog interesantnog video-klipa, a strast koju su u to vreme imali predstavili su ispred kamera. Vukelićeva je na ideju u vezi s ekranizacijom došla baš zbog romanse, koju je u to vreme imala sa Bakijem, a i sam denser je u toku „Farme“ priznao da ga je pevačica tada „zaludela“, bar što se seksa tiče.

Inače, ova ljubavna romansa trajala je svega nekoliko dana, a Baki je sam priznao da u tom periodu nisu izlazili iz kreveta. Ono što je posebno interesantno je to što ovaj video-klip tipičan za devedesete godine, a počinje scenom okrvavljenog i izubijanog densera, jedva prepoznatljivog zbog duge kose, koji juri za svojom devojkom, jer ga je ostavila zbog toga što je ne voli na način na koji ona to želi.
Kadrovi prate Vukelićevu i njenog „manekena“ u spotu i tokom maženja u stanu (naravno, samo u donjem vešu), kao i tokom njegovih „treninga u boks klubu“ i šetnji po ulici. Osim Vendi, koja se kao mlada pevačica tek probijala na putu ka slavi, zanimljivo je pogledati i kako je tada izgledao mladi Baki, koji se borio za svoje mesto pod suncem.

Podsećanja radi, to da su njih dvoje bili u vezi, potvrdili su i njegovi prijatelji i poznanici, ali i sam Baki u jednom od dnevnih pregleda događaja na farmi. Ipak, denser nije išao u najsitnije detalje kada je njihov nekadašnji odnos u pitanju, ali je naglasio da je bilo „ludo i nezaboravno“. U to vreme, farmer se hvalio svojim prijateljima kako je „navatao“ jednu od boljih pevačica, a Vukelićeva nije nikada priznala da je imala romansu s njim.

Vendi: Marijan je peder u duši!
Jučerašnje ispijanje kafe na najpoznatijem imanju u Lisoviću pretvorilo se u žučnu raspravu između Vesne Vukelić Vendi i političara Marijana Rističevića. Dok su ispijali kafu u dvorištu, njih dvoje započeli su naizgled neobavezan razgovor, koji se nakon izvesnog vremena pretvorio u pravo prepucavanje - puno uvreda. Naime, pevačici je zasmetalo što, navodno, političar nije moralan, pa ga je počastila salvom sočnih uvreda.
- Vi ste latentni homoseksualac i štetočina našeg naroda - rekla je Vendi i nastavila :
- Vaš moral se spustio na nivo vašeg stojka! Vi ste peder u duši - izgovorila je u dahu.
Međutim, ni Rističević nije ostao miran na njene uvrede, pa joj je uzvratio istom merim.
- A, vi, vi ste najobičnija zvezda vašara! - izgovorio je političar, dok mu je ona non-stop upadala u reč. (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар