Verovali ili ne - i zvezde se voze gradskim prevozom! Najbolji dokaz za to je Jelena Karleuša, koja je na proslavu petog rođendana magazina Stori stigla zahvaljujući Gradskom saobraćajnom preduzeću.
Njen suprug Duško Tošić po svoj prilici je „zakasnio na bus“, pa ga je JK čekala desetak minuta u foajeu hotela „Kontinental“.
Rada Manojlović i Haris Džinović došli su u sopstvenoj režiji. Rada - bez Milana. Haris - bez supruge. Hmmm...

Romana i Suzana Mančić stigle su džipom.
Goca Tržan je, osim nove linije koju je stekla u „Survajveru“, sinoć prošetala i novu frizuru.
Mina Kostić stigla je u društvu Dragane Milošević, koja je jedva održavala ravnotežu na vrtoglavim štiklama. Bio je tu i Igor Iks.
Kad smo već kod štikli, Boki 13 je takođe imao (ili se kaže imala u njegovom slučaju?) vrtoglavo visoke štikle: naša procena - dobrih 15 centimetara. Uz to, smetao mu je plašt koji se vijorio oko njega.
Da se na proslavu rođendana stiže s poklonom, nisu zaboravile prave glumačke dive Svetlana Bojković i Vesna Čipčić, koja je donela teglu meda novinarskoj ekipi - da se zaslade, valjda.
Beogradska košava zagorčala je život poznatima: trebalo je pozirati na nekoliko stepeni iznad nule, ispred hotela... Hladno, a moderne krpice tanke... Novinarskim ekipama koje su se okupile kako bi snimile poznate na jednom mestu bilo je još gore: satima su čekali da se svi pojave. A zvezde kasne li kasne... Na Cecu se čekalo do 23 časa. A Brena nije ni došla...



Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар