vesna-vukelic-vendi

Primopredaja vlasti na imanju u Lisoviću - nova gazdarica je Vesna Vukelić Vendi.

Poslednja izbačena farmerka Katarina u oproštajnom pismu za novu gazdaricu imenovala Vendi. Iako se šuškalo da će mlada pevačica iz "Granda" na čelnu poziciju postaviti drugaricu Jasminu Anu ili muža Baneta, niko nije očekivao da će ih Kaća baš toliko iznenaditi...

Jutro nakon izbacivanja Ekrem je pozvao farmere kako bi im pročitao Katarinino pismo.

U njemu je Kaća pozdravila sve ukućane, zamolila ih da joj čuvaju Evu i Jasminu, ali ne i Vendi, jer ona to ume i sama, pogotovo što je moli da zauzme mesto u čelu stola, jer je proglašava novim gazdom!

Vendi je odmah prihvatila novu fukciju i preduzela prve korake kako bi napravila "neophodnu reorganizaciju" poslova na imanju.

"Za kuhinju je zadužen Bane. On to ume, žene ga vole, tako da će se super snaći na novom zadatku", rekla je gazdarica i dodala da će Bane imati četiri pomoćnika, koji će seckati namirnice, prati sudove i naći mu se u svim poslovima u kuhinju. Za pomoćnike Vendi je odredila Jelenu, Irenu, Jasminu Anu i Jovanu.

U štali glavni će i dalje biti Marjan, kome će pomagati reper Borko. Za glavnu "higijeničarku" određena je Natalija, kojoj će pomagati Zlata. Eva će svaki dan praviti jelovnik kako se ne bi više bacala hrana bespotrebno. Zorana i Stefan određeni su da donose vodu i da tokom celog dana brinu da uvek budu dva korita puna, kao i da ima dovoljno vode za piće. Njih dvoje će biti zaduženi i za bacanje đubreta.

Vreme nakon sastanka farmeri su proveli razmišljajući koga će ovonedeljna gazdarica izabrati za sluge...Vendi je za svojih par nedelja boravka na imanju uspela da se "posvađa" sa Zoranom i Tinom, ali i da ostvari prisne odnose sa Marjanom i Ekremom...

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар