Nova svađa na imanju - Vesna Vukelić Vendi i Tina Ivanović u klinču!

Veče kao i svako drugo, Vendi priča, drugi slušaju i to je to. Ne baš. Vendi je Aci Iliću prepričavala događaj zbog kojeg je Marjan Rističević dobio nadimak "plejboj“ (onaj kada je zaspao sa rukom u pantalonama).

"Osmoro ljudi je stajalo na vratima i gledalo tu scenu“, pričala je Vendi, a onda je u jednom trenutku Tina rekla: "To nije istina“.

"Šta nije istina!“, vikala je Vendi neprestano. "Kako ti možeš da anuliraš moju priču?! Šta nije istina!!“.Da Vendi niko ne sme da upadne u reč smo znali, ali da joj kažete da nije u pravu, i da "anulirate“ njenu izjavu kao što je to učinila Tina...ispašće da ste loša majka, da se bojite svog partnera, i ko zna šta još.

Pogledajte.Jutro nakon incidenta, kada je Vendi prozvala Tinu i kakva je partnerka, odnosno da joj je partner preči od deteta, nastavila je da priča o tome sa Evom Ras.

"Kakva je ona žena? Ničiji k.... nije preči od deteta. Ako spomeneš muža sto puta, a dete nijednom, kakav si ti čovek?!", pričala je Vendi Evi koja je samo tiho rekla "Možda je zato tako tiha i nežna i plače..." (Mondo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар