Kada su se upoznali pre deset godina, nekoliko dana nisu izlazili iz stana, a denser se posle hvalio prijateljima da je pevačica fantastična u krevetu
Baki i Vendi su stari znanci. Iz kreveta! Kada se pevačica pojavila na Farmi, njihov razgovor nagovestio je gledaocima da se dobro poznaju. Sa estrade, naravno. Šta drugo čovek da pomisli kad čuje sledeći dijalog...
- Ne znam hoće li ovi farmeri znati da se snađu sa mnom - rekla je Vendi, na šta joj je Baki šeretski odgovorio:
- Ja znam da se snađem s tobom!
Nije ništa slagao. Samo što vaša procena nije bila tačna. Pre deset godina Baki i Vendi su nekoliko dana gužvali postelju i svoja znojava tela privijali jedno uz drugo. Oni koji ga bolje poznaju tvrde da je u to vreme bio bukvalno odlepio zbog nje.

- Upoznali su se na jednoj zabavi, a nedugo potom pohvalio nam se da je fantastična u krevetu. Njihova veza se zasnivala samo na seksu, a tih nekoliko dana, koliko je trajala, maltene nisu izlazili iz stana. Baki se nikom nije javljao. Nismo mogli da ga odvojimo od nje! Često je kasnije pričao da ni sa kim nije imao seks bolji od onog sa Vendi. Međutim, ubrzo su okončali viđanje, ali nikom nikada nije rekao zašto - ispričao je za Kurir prijatelj aktuelnog farmera.
I dok se svi na imanju u Lisoviću nešto femkaju, te neće pred kamerama, te ne ide to sa bivšim mužem, te ovo, te ono, evo napokon prilike da dođe do konkretne akcije. Strast je teško obuzdati. Ako su je Baki i Vendi imali toliko pre deset godina, ostalo je sigurno dovoljno da je demonstriraju i pred gledaocima Farme. A u senu je toplo.
Baki mora da ga umoči!
Da su Vendi i Baki bili u „seks kombinaciji“ potvrdio nam je i Sani iz grupe Trik FX:
- To između njih je bilo davno, pre deset godina. Bakijev predmet obožavanja na Farmi je definitivno Katarina, ali ako ga Vendi startuje, sigurno će se dohvatiti s njom. Pa, mora čovek negde da ga umoči. (Kurir)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар