tina-ivanovic-farma

Tina Ivanović napustila je iznenada imanje u Lisoviću zbog teškog zdravstvenog stanja svog oca, ali i pored te sekiracije, suze su joj išle i zbog napisa koji su danima bilu u štampi.

Pevačica kaže da je zadovoljna svojim učešćem, ali se najviše nervira, a ujedno i kaje, zbog pipkanja u alkoholisanom stanju s manekenkom Jelenom Stožinić.

- Živ sam čovek i neka mi svi oproste, pogrešila sam! To štipkanje i pipkanje je bilo zezanje i, s malo alkohola, to je bio moj izduvni ventil! Sve je ovo šou biznis, a meni je drago što je i moj Zvezdan to razumeo - rekla je za „Alo!“ bivša farmerka i dodala da joj sutra i sin Danijel dolazi u posetu jer ga se uželela.
- Danijel mi je rekao: „Mama, pa šta to uradi?“ Ali, naravno da me je podržao i da je sve u redu. Majka mi se veoma potresla zbog svega što mi je Vendi uradila. Zbog iznenadne bolesti oca sam napustila imanje. Roditelji su mi najbitniji u životu i ne bih bila živa da se njima nešto dogodilo, a ja ostala na imanju. Celu noć sam povraćala od sekiracije, bilo je sve to potresno za mene - dodala je Ivanovićeva i naglasila da je sa Vendi završila za ceo život.
- Svi znaju ko je Vendi i da ona ne može nikome da priča o moralu! Da je krenula na mene, udarila bih je vrlo rado! Njoj je duševna hrana da napada druge. Ona je crni đavo! - rekla je pevačica i dodala da su za nju najveći favoriti Ekrem i Zlata.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар