Igra izazova, koja se preksinoć odigrala na imanju u Lisoviću, donela je frapantno priznanje Natalije iz grupe „Trik ef iks“, koja je javno otkrila kako je svom suprugu oprostila prevaru!

Naime, poznata denserka ispričala je farmerima kako je ljubav najbitnija u njenom životu, potkrepljujući to sve činjenicom da je svojevremeno svom suprugu oprostila neverstvo.


- Mene je moj voljeni Sani prevario pre petnaestak godina, kada smo tek zaplovili u bračnu luku - rekla je Natalija u jednom dahu i dodala:
- S obzirom na to da smo bili veoma mladi, ja sam ga jako volela i obožavala i zarad ljubavi oprostila sam mu prevaru i, kao što vidite, i dalje samo u srećnom braku bez obzira na to što sam preživela. Za uspešan brak mora da postoji ljubav, tolerancija i praštanje, a ja sam to dokazala i mnogo sam ponosna na sebe - zaključila je pevačica.

Sa druge strane, Natalijin suprug Sani ostaje pri tvrdnji da nikada nije prevario ženu „jer ona to nije dokazala“:
- Natalija to nikada nije dokazala, ali ima takav osećaj da sam je prevario. Ja odgovorno tvrdim da otkad sam sa njom u braku nisam imao ništa ni sa jednom drugom ženom! Daleko od toga da mi se nijedna nije svidela, ali to je bio samo flert. Ako je flert prevara, onda je jesam prevario - kaže denser za „Alo!“.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар