Nakon što je uhvaćen kako mazi svoj polni organ u snu, predsednik Srpske seljačke stranke Marijan Rističević bacio se na zapiranje đoke! Naime, on je iskoristio momenat da osveži svog mačora kada je ostao sam na tremu kuće, i to na istom mestu gde se farmeri umivaju!

Političar je najpre pokvasio ruku na česmi i njom pažljivo oprao svoj polni organ! Dok je Rističević glancao svoj „ponos“, nekoliko puta se okrenuo da krišom proveri da li ga neko od farmera posmatra! Kada se uverio da je sam, na brzinu je pokvasio ruku i gurnuo je u gaće, što su zabeležile i kamere na najpoznatijem seoskom imanju!

S obzirom na to da je nekoliko trenutaka držao ruku u gaćama, postavlja se pitanje da li je farmer prao svoj organ ili su ga opet pritisli nagoni, te je morao da ih smiruje hladnom vodom, kako se ponovo ne bi samozadovoljavao!
Inače, proteklih dana glavna tema na farmi bilo je Marijanovo igranje mačorom, pa se kasnije tim povodom oglasila i njegova supruga Javorka, koja je izjavila:
- Ne vidim ništa loše u tome što se moj suprug igrao „vršnjakom“! Odmah ću vam reći da moj Marijan nije šiljio đoku, nego ga je mazio! Došlo čoveku, što da se ne igra malo? Inače, reći ću i to, da on to kod kuće ne radi, ali ne zato što je fin ili ne znam šta, već zato što, hvala bogu, ima zdravu ženu! - rekla je za „Alo!“ Rističevićeva nežnija polovina.

Drugi skandal za nedelju dana!
Pre samo nekoliko dana, Marijan Rističević je izazvao nezapamćenu pažnju na imanju, kada je na očigled nekolicine farmera držao ruku u toplom međunožju! Ostali ukućani su iz prikrajka posmatrali scenu i kikotali se! Spekulisalo se tada da li je Rističević onanisao ili je samo slučajno držao ruku na svom polnom organu.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар